Virkesköpare som driver långsiktiga affärsrelationer - Iggesund

Virkesköpare som driver långsiktiga affärsrelationer

Holmen Skog, Västerås
Har du känsla för både affärer och människor? Trivs du med att söka nya kontakter och känner dig hemma i skogen? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Distrikt köp Västerås anskaffar virke till Holmen-koncernens anläggningar; Bravikens Pappersbruk, Hallsta Pappersbruk, Linghems sågverk och Bravikens Sågverk, samt till lokala sågverk i området.
Your future challenge Jobbet som virkesköpare innebär att köpa virke från privata skogsägare för att förse Holmens industrier med råvara som förädlas till produkter - sågade trävaror, papper och kartong. Som virkesköpare ska du brinna för att göra affärer och trivas med att självständigt skapa nya kontakter samtidigt som du vårdar befintliga. En stor del av arbetet sker hemma hos skogsägare eller på plats i deras skog. Din roll är att genomföra affärsförhandlingar, planera skörden och ge råd i skogliga frågor. To succeed in this role Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer och vill utveckla långsiktiga affärsrelationer. Rollen som virkesköpare innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget, något som ställer stora krav på din förmåga att bygga goda relationer.

Som person tror vi att du är resultatinriktad, kommunikativ och trivs i samarbetet med andra. Du har relevant utbildning inom skog, marknad eller ekonomi på högskolenivå eller motsvarande kompetens.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Köpområdet omfattar Västerås, Sala med stationering på distriktskontoret i Västerås.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-08-19
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Bo Ljunggren, Distriktschef
070-304 70 67 bo.ljunggren@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef
070-584 84 99 fredrik.munter@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.wallentin@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018