Virkesköpare östra Härjedalen/södra Jämtland

Holmen Skog, Distrikt Ljusdal
Distrikt Ljusdal förmedlar varje år cirka 300 000 m3 virke till Holmenkoncernens anläggningar Iggesunds Bruk och Iggesunds Såg samt till lokala sågverk. På distriktet arbetar idag 10 medarbetare. Vill du bli en av oss? Tveka inte, utan sök vår tjänst som virkesköpare till östra Härjedalen och södra Jämtland. Your future challenge Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer och som brinner för att utveckla långsiktiga affärsrelationer. Du ska trivas med att självständigt söka nya kontakter och vårda befintliga. Arbetet innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget. Dagligen sker kontakter t.ex. med privata skogsägare och en stor del av arbetstiden sker hemma hos skogsägaren eller i skogen. To succeed in this role För att trivas tror vi därför att du är aktiv och framåtsyftande, målmedveten, tar eget ansvar och är bra på att samarbeta. Det är också viktigt att du är social, kommunikativ och serviceinriktad. Drivs du dessutom av att arbeta på ett affärsmässigt och strukturerat sätt så har du stora möjligheter att nå framgång hos oss.

Vi letar efter dig som har yrkeserfarenhet inom försäljning och marknad, eller inom skog och skogsbruk. Eller att du har yrkeserfarenheten i kombination med ett stort intresse av något av dessa områden. Vi ser också att du gärna har en utbildning på högskolenivå.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Holmen Skog erbjuder skogliga tjänster till privata skogsägare. Vi ger dig möjligheten att verka i en väletablerad skogskoncern med visionen att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-06-07
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Jan Härjebäck, Distriktschef
070- 554 31 07 jan.harjeback@holmenskog.com
Thomas Bouvin, Regionchef
070-333 88 21 thomas.bouvin@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Petter Källgren, Akademikerföreningen
070- 649 75 50 petter.kallgren@holmenskog.com
Per-Arne Berg, Unionen
070-205 99 77 per-arne.berg@iggesundpaperboard.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018