Vikarierande virkesekonom

Holmen Skog, Norrköping
Stab verksamhetsstöd är en central stab med ansvar för ekonomi/controlling och IT-teknik inom Holmen Skog. Vi har i uppgift att förse kärnverksamheten med effektivt och ändamålsenligt stöd. Inom staben finns sektionen för redovisning av lokala köp som består av 7 st medarbetare, de flesta placerade i Norrköping. Sektionen har huvudansvaret för redovisningen åt våra virkesköpare. Your future challenge Hälften av allt virke som förbrukas i Holmens industrier köps från privata skogsägare. Som virkesekonom ansvarar du för kvalitetssäkring av de kontrakt våra virkesköpare tecknar, redovisning av kontrakten när arbetet är utfört samt utbetalning av pengar till skogsägarna. Även fakturering är något som ingår i ditt dagliga arbete. Ett väl fungerande samarbete på sektionen är mycket viktigt för vår trivsel och vår förmåga att lösa våra arbetsuppgifter på ett bra sätt. To succeed in this role Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet som virkesekonom är omväxlande och innebär många interna och externa kontakter, något som ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Noggrannhet, effektivitet och god samarbetsförmåga är egenskaper som är nödvändiga för att trivas och lyckas i rollen som virkesekonom. Som person trivs du i samarbetet med andra människor och har lätt för att bygga goda relationer med både kollegor och skogsägare. Our offer Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter ? Vi odlar framtiden.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år med stationering i Norrköping. Start efter överenskommelse.
Send your application before: 2017-12-22
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Jan Orke, Chef redovisning lokala köp
070-523 62 45 jan.orke@holmenskog.com
Lena Nyberg, Chef stab verksamhetsstöd
070-340 67 64 lena.nyberg@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.wallentin@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017