Verksamhetsansvarig Vindkraft

Holmen Energi, Stockholm
Vill du vara med och realisera Holmens potential inom vindkraft? Har du gedigen erfarenhet av projektledning kanske inom energiområdet och brinner för att skapa resultat tillsammans med andra? Med våra fem affärsområden som spänner från skog och energi, till trävaror, papper och kartong, har Holmen en stark position på energimarknaden med egen elproduktion från vind, vatten och biobränslen. Som en av Sveriges största markägare har vi betydande möjligheter att utveckla bra vindkraftsprojekt. Your future challenge I din roll som veksamhetsansvaring vindkraft kommer du att få stort mandat och mycket ansvar. Ditt fokus kommer att ligga på att vidareutveckla befintliga projekt och utveckla nya. Du kommer även ansvara för koncernens vindkraft som är i drift. Du leder arbetet som bedrivs tillsammans med kollegor inom affärområde Energi samt Skog. Förändringstakten på energimarknaden ökar och du kommer in i ett spännande skede där energiaffären är ett identifierat utvecklingsområde. I rollen tar du initiativ, koordinerar, riskhanterar och utvecklar affärerna i en lönsam och hållbar riktning. To succeed in this role Du är resultatorienterad och har förmågan att projektleda utvecklingen av våra vindkraftsprojekt och affärer framåt. Vi tror att du har god förståelse för strategier och prioriteringar i hela värdekedjan. Du har projektledarerfarenhet med stor förahandlingsvana. Vidare har du god förmåga och flexibilitet i dina kontakter med myndigheter, el- och energibolag samt konsulter. Du har ett holistiskt perspektiv som du använder för att hitta synergier och uppnå mål. I svåra frågeställningar har du modet att ta ställning och pedagogisk tydliggöra konsekvenser av olika vägval.

Samarbete och att lyckas tillsammans är självklart för dig. Du är duktig på att lyfta fram och utveckla andras idéer och du har en naturlig pondus genom din sakkunskap, dina erfarenheter och din personlighet.

Vi söker dig med gedigen arbetslivserfarenhet inom relevanta områden i en affärsdriven verksamhet.

Vi tror att du är driven, har mod och en ständig nyfikenhet på vad som finns bakom nästa hörn. Du vill leda utveckling, inte bara göra det som redan görs.
Our offer Tjänsten är placerad i ljusa nyrenoverade lokaler på vårt huvudkontor centralt i Stockholm

och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
Send your application before: 2018-08-05
Contacts
Helén Lalér Herbring, HR-chef
0768 183537 helen.lalerherbring@holmentimber.com
Fredrik Nordqvist, VD Holmen Energi
0702 24 58 50 fredrik.nordqvist@holmenenergi.com
Carina Byström, Unionen
0703 14 12 51 carina.bystrom@holmenenergi.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018