Utvecklingsingenjör med intresse för framtidens underhåll

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Tycker du om att driva utvecklingsfrågor inom underhåll? Vill du tillsammans med oss ta nästa steg mot framtidens underhåll? Då är Hallsta pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb
Your future challenge I rollen som utvecklingsingenjör inom underhåll kommer du att arbeta med att utveckla och förbättra den långsiktiga underhållsverksamheten, så att driftsäkerhet och teknisk utveckling säkerställs på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Du kommer att stödja verksamheten genom att utveckla processer för ett effektivt underhåll. Detta innebär att du bl a kommer att driva frågor för att effektivisera våra underhållssystem, samt utveckla nya rutiner. Du kommer även att jobba med implementering av användarfunktioner och bedriva utbildning i underhållssystemet. Du leder eller deltar i olika projekt- och teknikgrupper inom underhåll och produktion.
To succeed in this role Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant erfarenhet inom underhåll, exempelvis certifieringsutbildningar inom underhåll. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att jobba med underhållsfrågor, framförallt inom affärssystemet IFS. Du har mycket god datorvana och har förmågan att skriva tekniska rapporter och sammanställa stora mängder data.

Du drivs av att utveckla ett effektivt förebyggande underhåll och trivs i en självständig roll med mandat och eget ansvar. Du är samtidigt social och har lätt för att knyta kontakter och kommunicera med ? och övertyga - både individer och grupper på olika nivåer i organisationen.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som ständigt utvecklas för att göra framtidens produkter av den färska träfibern. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Send your application before: 2018-09-26
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
David Lyrén, Advelningschef Teknik
0175 - 260 20 david.lyren@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com
Maria McGuinness, Sveriges Ingenjörer
0175 - 267 49 maria.mcguinness@holmenpaper.com

Apply today! Är du vår nya ingenjör med fokus på utveckling? Ansök då redan idag!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018