Underhållssamordnare Bygg och Anläggning

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du ett intresse för att driva förbättrings- och förändringsarbete, är strukturerad och vill arbeta med att driva underhållsprojekt från förstudie till genomförande? Trivs du med ett varierat jobb där du får arbeta med att knyta kontakter i en flexibel och föränderlig arbetsmiljö? Då är det här jobbet för dig!

Till underhållsavdelningen och sektionen centralt underhåll som ansvarar för underhållsarbete över hela bruksområdet söker vi nu en underhållssamordnare inom bygg och anläggning. Vi är ett positivt och engagerat team som driver utvecklingen framåt tillsammans med de främsta leverantörerna inom området.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som underhållssamordnare inom bygg och anläggning ansvarar du för att underhållsplaner finns och följs enligt plan. Du ansvarar för större underhållsprojekt inom teknikområdet från förstudie till genomförande samt deltar i projekt som berör andra delar av bruket.

Vidare kommer du att driva arbetet med att utveckla underhållsrutiner inom bygg- och anläggningsområdet. Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer och är beställare av entreprenörer för arbeten inom området. I tjänsten ingår även kontakt och med leverantör och uppföljning av FM-tjänst (Facility Management) inom fastighet.
To succeed in this role Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning bygg och anläggning och/eller med flerårig erfarenhet inom byggbranschen. Du har goda kunskaper i office-paketet, uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska. Om du har erfarenhet av att arbeta med IFS eller annat affärssystem är det meriterande.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och tillvägagångssätt samt ser möjligheter i förändringar. Du arbetar självgående och tar ett stort ansvar över att strukturera och driva processer. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer inom företaget.
Our offer Vill du jobba i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.
Send your application before: 2018-04-08
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-specialist
011-236707 Lovisa.Danielsson@holmenpaper.com
Bruno Fogelqvist, Sektionschef Underhåll Centralt
011-236372 bruno.fogelqvist@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
011-236297 gosta.nilsson@holmenpaper.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 Fredrik.K.Johansson@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018