Underhållsberedare med intresse för el och automation

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Har du ett intresse för automation, är strukturerad och vill arbeta med beredning? Trivs du med ett varierat jobb där du får arbeta både i kontorsmiljö och att vara ute i produktionen? Då är det här jobbet för dig!

Till sektionen underhåll Massa som arbetar mot massatillverkning samt energi och miljö utökar vi nu med ytterligare en beredare med fokus på industriautomation. Vi är ett positivt och engagerat team som driver utvecklingen framåt tillsammans med de främsta leverantörerna inom området.

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som underhållsberedare automation ansvarar du för beredning och planering av sektionens underhållsinsatser inom teknikområdet.

Du kommer att arbeta med:

- Beredning och planering av arbetsorder

- Inköp av material och tjänster samt leveransbevakning

- Bevaka att underhållsinsatser sker mot fastlagd budget

- Uppdatera underhållstekniska dokument

- Medverka i arbetet att optimera förrådshållningen av reservdelar

I ditt dagliga arbete har du ett nära samarbete med gruppchefer, ingenjörer och tekniker inom underhåll. Även driftsorganisationen, inköp, förråd och externa leverantörer är viktiga kontaktytor. I rollen kommer du att vara ett teknikstöd till organisationen och löpande arbeta för att hålla verksamheten uppdaterad på ny teknik. Vidare har du en betydande roll i budgetarbetet och stor möjlighet att påverka och förbättra arbetet inom ditt område.

Tjänsten innebär arbete både i kontorsmiljö och ute i anläggningen. Beredskap kan komma att ingå.
To succeed in this role Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot automation och/eller med mångårig yrkeserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i office-paketet och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska. Om du har erfarenhet av att arbeta med IFS eller annat affärssystem är det meriterande.

Som person är du självgående och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer inom företaget. Du arbetar analytiskt och strukturerat och har en förmåga att se helheten för att prioritera det som är viktigt.
Our offer Vill du jobba i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.
Send your application before: 2018-04-01
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 Lovisa.Danielsson@holmenpaper.com
Thommy Sedhav, Sektionschef underhåll massa
011-236743 Thommy.Sedhav@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 Fredrik.K.Johansson@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 716 61 97 Gosta.Nilsson@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 Henrik.Cassel@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018