Taktisk inköpare till Bravikens Pappersbruk

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Vill du arbeta med inköp av material och tjänster samt andra avtalsförhandlingar? Är du ansvarstagande och vill arbeta i en högteknologisk och prestigelös organisation? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Inköpsavdelningen på Braviken står inför ett utvecklingsskede och söker nu två nya medarbetare, en taktisk inköpare och en senior taktisk inköpare. Annonsen för senior taktisk inköpare hittar du via länken: https://www.holmen.com/sv/manniskor/jobb/senior-taktisk-inkopare-0000003119/

Som taktisk inköpare kommer du att arbeta tillsammans med en senior taktisk inköpare och sektionschefen för inköp & förråd. Tillsammans bidrar teamet till verksamhetens utveckling genom att säkerställa kostnadseffektiva inköp av material, maskiner, tjänster och kommersiell projektledning i investeringsprojekt.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som taktisk inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för inköp av material och tjänster samt andra avtalsförhandlingar. Detta innebär utarbetande av inköpsstrategier, samt upphandling och tecknande av alla kommersiella avtal. Du säkerställer även att det som avtalas realiseras i praktiken genom återkoppling till leverantörer och användare. I tjänsten ingår även att delta i koncerngemensamma projekt där arbetet bedrivs i tvärfunktionella team.

Inköpsverksamhetens mål är att medverka till Bravikens lönsamhet på såväl kort som lång sikt, bland annat genom totalkostnadsfokus, leverantörsutveckling och konkurrensutsättning. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter kommer också vara en del av vår vardag.
To succeed in this role Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik, ekonomi, inköp eller annan relevant utbildning. Du kan också ha motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Branschkunskap är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt förmåga att enkelt hantera IT-verktyg och bearbeta stora informationsflöden. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete inom produktion och/eller utvecklingsarbete. Du drivs av att optimera affärer för att på bästa sätt bidra till verksamhetens lönsamhet.

Då arbetet som inköpare bygger på mycket kontakter, både internt och externt, ser vi gärna att du trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är van att arbeta självständigt, strukturerad och är trygg i att fatta beslut.
Our offer Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete i en prestigelös organisation med hög teamkänsla. Inom Holmen arbetar vi tillsammans för att nå framgång, viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig.

Hos oss inom Holmen får du det bästa av två världar. Lokalt har vi platta organisationer med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Det gör det lätt att nå fram med idéer till rätt person. Alla goda tankar och förslag både uppmuntras och välkomnas. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten avser heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2019-01-25
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011 23 65 14 amanda.lindh@holmen.com
Elin Björkholm, Sektionschef Inköp&förråd
011 23 67 77 elin.bjorkholm@holmen.com
Bengt Rastland, Unionen
011 23 65 23 bengt.rastland@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011 23 63 83 henrik.cassel@holmen.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011 23 64 18 fredrik.k.johansson@holmen.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2019