Sektionschef till Inköp & Förråd

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du en duktig inköpare, har erfarenhet från logistik och vill arbeta med medarbetarskap och ledarskap? Vill du vara med och utveckla Braviken i en högteknologisk och prestigelös miljö? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Vår inköps och förrådssektion är nybildad och kommer bestå av 2 inköpare samt en förrådsavdelning på 10 personer, vi söker nu en ny sektionschef.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som sektionschef för avdelning Inköp och förråd ansvarar du för att säkerställa en effektiv inköpsprocess samt utveckla vårt arbete kring förråd. Arbetet sker i samarbete med Holmens centrala inköpare.

Rollen präglas av både aktivt chefskap men även av operativt, taktiskt och strategiskt arbete. Som chef leder, stöttar och skapar du goda förutsättningar för dina medarbetares resultat, bland annat genom tydliga mål och uppföljning av dessa. I rollen ingår även taktiskt inköp, upprättande av avtal samt att strategiskt utveckla Bravikens inköp och förråd.

I tjänsten ingår budgetansvar samt direkt personalansvar för 2 inköpare samt 1 förrådschef.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning med relevant inriktning. Du är en erfaren inköpare som brinner för att utveckla människor och bygga team. Det är meriterande om du har erfarenhet från logistiskt arbete, förrådsoptimering och av chefsrollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en handlingskraftig, trygg, positiv och driven ledare som kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Genom din kreativitet ser du möjligheter där andra ser problem. Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att gruppen håller rätt fokus. Du är en god förebild och leder utifrån Holmens kärnvärden ? mod, engagemang och ansvar.

Vi tror att du är van att arbeta strukturerat genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt. Vi tror att du som söker trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
Our offer Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull chefsroll i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. En roll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och göra skillnad!

Hos oss får du det bästa av två världar. På Braviken arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten avser heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2018-12-19
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011236514 amanda.lindh@holmen.com
Håkan Vestergaard, Chef Underhåll
hakan.vestergaard@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011 23 63 83 henrik.cassel@holmen.com
Bengt Rastland, Unionen
011 23 65 23 bengt.rastland@holmen.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011 23 65 23 fredrik.k.johansson@holmen.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018