Sektionschef med uppdrag att utveckla centralt underhåll

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med medarbetarskap och ledarskap i en högteknologisk och prestigelös miljö?

Holmen Paper ingår i Holmen- koncernen och är ett av Europas ledande företag inom nischen färskfiberbaserat specialpapper, tillverkar specialpapper vid två pappersbruk. Vid pappersbruket i Braviken utanför Norrköping arbetar nästan 400 medarbetare.

Underhållsavdelningen består av fyra sektioner; anläggningsprojekt, papper, massa och centralt underhåll. Inom centralt underhåll arbetar ca 45 personer med elkraft, rör, hydraul, fordon samt bygg och anläggning.
Your future challenge Som sektionschef för centralt underhåll har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla centralt underhåll i enlighet med företagets vision, mål och strategier. Du ingår i ledningsgruppen för underhållsavdelningen och har stor möjliget att påverka hur underhållsarbetet ska bedrivas i Braviken.

En stor del av rollen innefattar arbete med förbättringar, utveckling av metoder för effektiva arbetssätt samt att utveckla dina underställda chefer och medarbetare utifrån ett coachande ledarskap.

I rollen ingår även:

- Arbetsmiljö och säkerhet - aktivt arbeta för en positiv säkerhetskultur

- Framtagning av underhållsplaner

- Budget och budgetuppföljning

- Kompetensförsörjning på kort och lång sikt

- Mål och måluppföljning

- Investeringar
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör med relevant inriktning. Du har stor erfarenhet inom el och det är meriterande om du även har kunskap av automation, hydraul och rör. Vidare har goda kunskaper av lean och förbättringsarbete. Du är en erfaren ledare med minst fem års erfarenhet av chefsrollen som brinner för att utveckla människor.

Som ledare är du kommunikativ och ger du en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att gruppen håller rätt fokus. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt. Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera på såväl svenska som engelska. Tyska och erfarenhet av affärssytemet IFS är meriterande.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och utveckla din sektion och Bravikens pappersbruks underhållsarbete. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Holmen präglas mycket av intern rörlighet, där du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Send your application before: 2017-11-05
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Harald Trygg, Underhållschef
011-236941 harald.trygg@holmenpaper.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
0727166197 gosta.nilsson@holmenpaper.com

Apply today! Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev där du berättar om varför just du är intresserad av tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017