Samarbetsinriktad gruppchef Holmen IT Development & Architecture - Iggesund

Samarbetsinriktad gruppchef Holmen IT Development & Architecture

Holmen, Norrköping
Har du ett genuint intresse av ledarskap kombinerat med en bakgrund inom systemutveckling och arkitektur? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en samarbetsinriktad gruppchef till applikationsavdelningen!

Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, vatten, vind och träfibern är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara och vi förbättrar ständigt vårt energikretslopp.
Your future challenge Som chef för gruppen Development & Architecture leder du ett gäng vassa arkitekter och utvecklare som ansvarar för utvecklingen av Holmens BI- och integrationsplattform samt egenutvecklade system. Du ansvarar för budget, planering och uppföljning av de tjänster gruppen levererar och arbetar med att utveckla och samordna gruppens interna arbete.

Rollen är delvis operativ där en viktig del är att utveckla och samordna arbetet med systemarkitektur inom Holmen IT.

Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare och arbetar kontinuerligt med att stötta deras utveckling. Du ingår i ledningsgruppen för applikationsavdelningen på Holmen IT och bidrar i arbetet att utveckla applikationsavdelningen framåt.
To succeed in this role Din personlighet är viktig! Du är strukturerad, engagerad och tar initiativ. Du förstår och kan värdera teknik samtidigt som du är intresserad av den verksamhet som använder tekniken.

Som ledare är du kommunikativ, tydlig, involverar dina medarbetare och skapar ett bra samarbetsklimat. Du har ett stort intresse för ledarskap och för att utveckla människor och se dem växa med uppgiften.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har erfarenhet av systemutveckling och arkitektur samt har arbetat i en ledande befattning, t ex som chef eller projektledare.

Rollen medför internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska väl i såväl tal som skrift.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande chefsroll med stora möjligheter att påverka såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens IT-lösningar utvecklas. Du får en nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Send your application before: 2018-08-17
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
lena.grafsund@holmenpaper.com
Simon Wahlström, Avdelningschef Holmen IT
simon.wahlstrom@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmen.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
gunnar.forsgren@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018