Rörsvetsare

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Trivs du med att svetsa och vill arbeta tillsammans med trevliga kollegor i ett av världens mest hållbara företag? Då kan tjänsten som rörsvetsare vara rätt för dig!

Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom färskfiberbaserat specialpapper. På Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping arbetar närmare 400 medarbetare.
Your future challenge Som rörsvetsare ingår du ett team på tre rörsvetsare och arbetar i huvudsak med reparationer inom rörsvetsning men även mindre nydragningar kan förekomma. Arbetet utförs vanligen på plats inom produktionen; vid massatillverkningen eller på någon av våra två pappersmaskiner, men även på vår rörverkstad.

Arbetet är självständigt och du planerar dina egna arbeten efter arbetsorder, beställer och hämtar ut material. På sikt kan du komma att delta i stopplaneringsmöten för olika delar av produktionsavdelningen.

Beredskap med mekaniskt underhåll kan också komma att ingå i rollen.
To succeed in this role Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande befattning inom industrin. Du har en gymnasieutbildning inom verkstadsteknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av MMA-svetsning i vitt material samt utbildning i heta arbeten. Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhållsystem, så som IFS.

Som person är du självgående, initiativtagande och har en problemlösande analysförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar bra med andra människor. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i stressade situationer och trivs med att arbeta i ett team där din erfarenhet och kompetens bidrar till helhetsresultatet.
Our offer Vi ger dig möjligheten att arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en spännande miljö. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, har bra anställningsvillkor och lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Vi placerade oss även nyligen på Karriärbarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-02-25
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Stefan Lundqvist, Gruppchef Centralverkstaden
011-236488 stefan.lundqvist@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Ordförande Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com
Bruno Fogelqvist, Sektionschef Centralt underhåll
011-236372 bruno.fogelqvist@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018