Relationsskapande virkesköpare som vill driva långsiktiga affärsrelationer

Holmen Skog, Region Syd, distrikt köp Götaland
Nu söker Holmen skog en relationsskapande och driven virkesköpare till distrikt köp i Götaland!

Har du känsla för både affärer och människor? Trivs du med att söka nya kontakter och känner dig hemma i skogen? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden.

Distrikt Götaland levererar varje år ca 450 000 m3 virke till egenägda och andra industrier inom vår geografi. Våra egenägda industrier är Braviken Såg, Bravikens Bruk och Linghems Sågverk som förbrukar normaltimmer, klentimmer och granmassaved. Vi är en naturlig sammarbetspartner för många skogsägare i Östergötland och stora delar av Småland som vi är verksamma i. Vi kan skog och vi odlar skogens alla värden!
Your future challenge Jobbet som virkesköpare innebär att köpa virke från privata skogsägare för att förse Holmens industrier med råvara som förädlas till produkter - sågade trävaror, papper och kartong. Som virkesköpare ska du brinna för att göra affärer och trivas med att självständigt skapa nya kontakter samtidigt som du vårdar befintliga. En stor del av arbetet sker hemma hos skogsägare eller på plats i deras skog. Din roll är att genomföra affärsförhandlingar, planera skörden och ge råd i skogliga frågor. Du kommer även att ansvara för marknadsaktiviteter och vara Holmens ansikte utåt i din givna geografi. To succeed in this role Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer och vill utveckla långsiktiga affärsrelationer. Då rollen som virkesköpare innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget, är det viktigt att du är social, kommunikativ och serviceinriktad. Du trivs i samarbetet med andra människor men har inga problem med att arbeta självständigt. Att arbeta resultatinriktat och under stort eget ansvar ser du enbart som en utmaning. Du har relevant utbildning inom skog, marknad eller ekonomi på högskolenivå eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet som virkesköpare är detta mycket meriterande. Our offer Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Stationering i bostaden inom köpområdet.
Send your application before: 2017-10-22
Contacts
Sara Mähler, HR Specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Torbjörn Elofson, Distriktschef
070-347 09 17 torbjorn.elofson@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef
070-584 84 99 fredrik.munter@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.wallentin@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017