Projektledare inom Infrastruktur

Holmen, Norrköping
Vill du jobba i vår centrala IT-organisation med att leda och långsiktigt utveckla och modernisera IT-stödet inom koncernen?

Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en erfaren projektledare till infrastrukturavdelningen. Vi söker dig som är en drivande och koordinerande projektledare med siktet inställt på att i framtiden kunna ta en ledande befattning på vår IT-enhet.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar trävaror, kartong och tryckpapper och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus!
Your future challenge Du kommer tillhöra vår centrala IT-funktion som är IT-leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Vi är en modern tjänsteorienterad IT-enhet med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning.

I rollen som projektledare inom Infrastruktur ligger fokus i närtid på att leda projekt och sätta en framtida infrastruktur-arkitektur med tonvikt på IT-säkerhet. På sikt kan du vara en del av ledningen för infrastrukturavdelningen som ansvarar för den interna leveransen av infrastrukturstöd till koncernens alla verksamhetsområden.
To succeed in this role Som person är du engagerad, positiv och noggrann. Du arbetar strukturerat, är lyhörd, driftig och tar egna initiativ. Du arbetar verksamhetsinriktat tillsammans med teamet, team-arbete är nr. 1 hos oss!

Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att projekt-, eller arbetsgrupp håller rätt fokus. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera avdelningens arbete med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har även flerårig relevant arbetslivserfarenhet, gärna i ledande befattning.

Du kommer utgå från Norrköping men rollen innebär arbete mot koncernens fem affärsområden utspridda över hela Sverige måste du trivas med att resa en del i jobbet. Rollen medför även internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska väl i såväl tal som skrift.
Our offer Vi är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Vi placerade oss även nyligen på KarriärBarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och de prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till vår utveckling samtidigt som du har väldigt roligt på jobbet!

Vill du bli en del av oss som är ett nytänkande marknadsledande företag samt jobba tillsammans med härliga kollegor? Skynda att söka!
Send your application before: 2017-11-23

Apply today! I den här rekryteringen samarbetar vi med Needo Recruitment och du söker tjänsten här:

https://jobs.needo.se/jobs/62711-projektledare-inom-infrastruktur-till-holmen-abHolmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017