Operatörer till papperstillverkningen

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Genom ägande av skog, vatten- och vindkraft har Holmen själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och användbara inom flera områden.

Holmen är det enda skogsföretaget som placerar sig på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Affärsområdet Holmen Paper, ett av Europas ledande företag inom nischen färskfiberbaserat specialpapper och som tillverkar specialpapper består av två pappersbruk - Hallsta och Braviken.

Vid pappersbruket i Braviken utanför Norrköping arbetar nästan 400 medarbetare och till våra två pappersmaskiner söker vi nu blivande operatörer. Tillverkningen består i dag av bokpapper, papper till veckotidningar och magasin samt tidningspapper med en total volym av ca 550 000 ton/år. Braviken satsar framåt och vi kan därför erbjuda utvecklande och utmanande arbetsuppgifter.
Your future challenge För att bli operatör kommer du att genomgå utbildning inom de processavsnitt där du arbetar. Du kommer att påbörja ditt arbete vid pappersmaskinens torrände, i rullmaskinerna, med möjlighet att på längre sikt lära upp dig på pappersmaskinen.

Som operatör har du en mycket viktig roll då du självständigt ansvarar för driften av maskinen samt kvalitén på den färdiga produkten. Befattningen innebär ansvars- och initiativtagande för felsökning och kvalitetskorrigeringar så att kvalitets- och produktivitetsmål uppfylls. Du kommer att ingå i ett skiftlag med 11 respektive 9 personer.

Processen styrs till stor del via olika datasystem vilket ställer krav på goda datakunskaper. I rollen ingår även viss truck- och traverskörning.
To succeed in this role Vi söker dig med ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden alternativt en processteknisk erfarenhet.

Som person är du ansvarstagande, drivande och nyfiken på att lära dig nya tekniska arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra personer, är engagerad och har en positiv inställning till arbetet. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i stressade situationer och du klarar av det ansvar befattningen innebär. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, flexibilitet och helhetsperspektiv viktiga förmågor.

Du deltar i befattningsträffar och är med och bidrar till maskinernas utveckling. Körkort B är ett krav.
Our offer Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift och lön enligt Pappers avtalsområde. Send your application before: 2017-10-31
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Rickard Podéus, Personalledare
011-236134 rickard.podeus@holmenpaper.com
Patrik Andersson, Personalledare
011-236745 patrik.andersson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson @holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017