Operatör till massasektionen

Holmen Paper, Bravikens Pappersbruk/Norrköping
Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Genom ägande av skog, vatten- och vindkraft har Holmen själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och användbara inom flera områden.

Holmen är det enda skogsföretaget som placerar sig på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Affärsområdet Holmen Paper, ett av Europas ledande företag inom nischen färskfiberbaserat specialpapper och som tillverkar specialpapper består av två pappersbruk - Hallsta och Braviken.

Vid pappersbruket i Braviken utanför Norrköping arbetar nästan 400 medarbetare. Tillverkningen består i dag av bokpapper, papper till veckotidningar och magasin samt tidningspapper med en total volym av ca 550 000 ton/år. Till vår sektion där massatillverkningen sker, söker vi nu en operatör. Braviken satsar framåt och vi kan därför erbjuda utvecklande och utmanande arbetsuppgifter.
Your future challenge Som TMP-operatör har du en mycket viktig roll då du ansvarar för driften av brukets massaproduktion samt kvaliteten på den färdiga produkten. Befattningen innebär ansvars- och initiativtagande för felsökning och kvalitetskorrigeringar så att kvalitets- och produktivitetsmål uppfylls. Under det första året kommer du att ha en handledare som introducerar dig i dina nya arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett skiftlag med 8 personer.

Då massafabriken är fullt automatiserad och styrs via flera styrsystem är datavana en förutsättning. I rollen ingår även truck- och traverskörning. Körkort B är ett krav.
To succeed in this role Vi söker dig med ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden alternativt en lång erfarenhet som operatör inom liknande avancerad processverksamhet. Erfarenhet från pappers- och massaindustrin och i synnerhet från TMP är meriterande.

Som person är du strukturerad, problemlösande och nyfiken på att lära dig nya tekniska arbetsuppgifter såväl i teorin som i praktiken. Du har lätt för att samarbeta med andra personer, är engagerad och har en positiv inställning till arbetet. Vidare har du förmågan att vara lugn och systematisk i stressade situationer och du klarar av det ansvar befattningen innebär. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, flexibilitet och helhetsperspektiv viktiga förmågor.
Our offer Anställningen gäller tillsvidare med lön enligt Pappers avtalsområde. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift. Tillträde enligt överenskommelse. Send your application before: 2017-11-12
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Johnny Petersson, Personalledare
011-236736 johnny.petersson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017