Operatör till Bravikens massaframställning

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper är en specialpappersproducent som tillvaratar den färska fiberns egenskaper för hållbara och kostnadseffektiva alternativ till traditionella pappersval. Bravikens pappersbruk utanför Norrköping är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Här möter teknik och tradition en stark miljömedvetenhet. Bruket har cirka 400 anställda.

Till sektionen TMP/Ved och teamet som arbetar inom massaframställning söker vi nu en skiftgående operatör. Hos oss får du möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete tillsammans med ett kunnigt och engagerat team!
Your future challenge Som TMP-operatör har du en mycket viktig roll då du ansvarar för driften av brukets massaproduktion samt kvaliteten på den färdiga produkten. Befattningen innebär ansvars- och initiativtagande för felsökning och kvalitetskorrigeringar så att kvalitets- och produktivitetsmål uppfylls. Under det första året kommer du att ha en handledare som introducerar dig i dina nya arbetsuppgifter. Du kommer ingå i ett skiftlag med 8 personer.

Då massafabriken är fullt automatiserad och styrs via flera styrsystem är datavana en förutsättning. I rollen ingår även truck- och traverskörning. Körkort B är ett krav.
To succeed in this role Vi söker dig med ett gediget tekniskt intresse och förmåga att förstå komplexa samband. Du har tekniskt gymnasium i grunden alternativt en lång erfarenhet som operatör inom liknande avancerad processverksamhet.

Erfarenhet från pappers- och massaindustrin och i synnerhet från TMP är meriterande.
Our offer Vi erbjuder dig ett utanande och spännande jobb med stort eget ansvar i ett öppet och välkomnande arbetslag.

Anställningen gäller tillsvidare med lön enligt Pappers avtalsområde. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift med storhelgsdrift. Tillträde enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-09-23
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Johnny Petersson, Personalledare
011-236736 johnny.petersson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Orförande Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018