Nyfikna och engagerade aspiranter

Holmen Skog,
Vill du få en spännande och utvecklande start på ditt arbetsliv? Trivs du i samarbetet med andra och tycker om att komma med nya idéer och angreppssätt? Då kan du vara en av våra kommande aspiranter! Your future challenge Som aspirant får du en unik möjlighet att lära känna vår verksamhet och se skogsbruk ur flera olika perspektiv genom att under ett år arbeta med varierande och utmanande uppgifter på olika enheter. Ditt personliga nätverk kommer att växa som ett resultat av din nyfikenhet och ditt engagemang. När det närmar sig slutet av aspirantperioden kommer du ha trygghet i valet av din framtida roll inom företaget. To succeed in this role Vi söker dig som vill få möjligheten att se hela Holmen Skog och själv bidra till att skapa ett hållbart samhälle. Rollen som aspirant kräver att du är en initiativtagare som gillar att komma med nya idéer och att omsätta dessa i praktiken. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har förmågan att anpassa dig till nya omständigheter. Då du kommer att arbeta mycket med andra ställer vi krav på en god samarbetsförmåga.

Du har skoglig utbildning på högskolenivå och är i början av din karriär samt har körkort.

Ange i dina ansökningshandlingar på vilken av våra tre regioner du önskar vara stationerad (nord, syd eller mitt) eller om du är geografiskt obunden.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde är enligt överenskommelse dock senast augusti/september 2019.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.

Intervjuomgång 1 sker i slutet av januari

Intervjuomgång 2 sker under februari månad i Örnsköldsvik
Send your application before: 2018-12-23
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmen.com
Mathias Westerlund, Regionchef Nord
070-583 21 12 mathias.westerlund@holmen.com
Thomas Bouvin, Regionchef Mitt
070- 333 88 21 thomas.bouvin@holmen.com
Fredrik Munter, Regionchef Syd
070-584 84 99 fredrik.munter@holmen.com
Richard Sahlén, Akademikerföreningen
070-332 14 50 richard.sahlen@holmen.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 t.carlsson@holmen.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018