Nya medarbetare till Iggesunds bruk och Iggesund Paperboard

Iggesund Paperboard, Iggesund
Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag och i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap. Vi tillhör världens 100 mest hållbara företag och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. För att möta framtiden förstärker vi nu vår organisation. Välkommen med din ansökan om du vill var med skapa framtiden tillsammans med oss! Your future challenge Vi kommer att under hösten söka nya medarbetare, bland annat Projektledare, Automationselektriker, Underhållsmekaniker, Gruppchefer, Automationsingenjör samt Executive assistent/kontorschef. Mer information om de olika tjänsterna kommer i annonser under senare delen av augusti på holmen.com och iggesund.com To succeed in this role Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet. För att lyckas i din roll krävs att du är noggrann, har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater. Our offer Vi erbjuder trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Send your application before: 2017-08-31
Contacts
Eva Hedberg
0650-280 00
Christer Johansson, Pappers avd 15
0650-280 00
Niklas Mattsson, Pappers avd 14
0650-280 00
Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-280 00
Per-Arne Berg, Unionen
0650-280 00
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-280 00

Apply today! Möjlighet finns att redan nu skicka in din ansökan i den här annonsen, ange då vilken tjänst du är intreesserad av. Vill du hellre återkomma när vi publicerar annons för respektive tjänst, vilket kommer att ske under tidigast under senare hälften av augusti, går det lika bra. Besök gärna våra hemsidor varje vecka för att inte missa någon tjänst.


Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017