Logistiker

Holmen Skog, Region Nord, Örnsköldsvik
Vill du vara den värdeskapande länken mellan skog och industri? Är du handlingskraftig, kvalitetsorienterad och har samverkansfokus? Då är du rätt person till vår tjänst som logistiker.

Virkesavdelningen på region Nord ansvarar för virkeshandel och leverans av skogsråvara mot regionens kunder. Av regionens totala råvaruanskaffning transporterar vi i egen regi ca 2,2 miljoner m3fub via främst lastbil och tåg vilket hanteras genom avtal med transportföretag och åkerier. Virkesavdelningen består av sju medarbetare.
Your future challenge Som logistiker har du ansvar för samordning och prioritering av virkesflöden till Holmen Skogs kunder samt styrning av transportresurser. Du kommer att ha en central roll inom regionens virkesförsörjning och virkeskvalitetsfrågor. Det innebär löpande ansvar för levererad volym och kvalitet av rundvirkessortiment för att nå högsta kundnytta.

För att trivas i rollen tror vi, förutom att du är handlingskraftig, kvalitetsorienterad och har en god förmåga att samverka. Att du även har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär många kontakter både internt och externt.
To succeed in this role Vi ser att du har en utbildning på högskolenivå, gärna med inriktning mot logistik. Några års yrkeserfarenhet inom relevant område är meriterande. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Stationering vid regionkontoret i Örnsköldsvik.
Send your application before: 2018-06-05
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Jonas Auselius, Logistikchef
070- 277 04 60 jonas.auselius@holmenskog.com
Bo Holm, Virkeschef
070- 530 75 50 bo.holm@holmenskog.com
Richard Sahlen, Akademikerföreningen
070- 332 14 50 richard.sahlen@holmenskog.com
Arne Lindblad, Ledarna
070- 298 67 70 arne.lindblad@holmenskog.com
Jenny Gidlund, Unionen
072- 216 30 47 jenny.gidlund@holmenskog.com

Apply today! Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018