Laboratoriechef till ett av världens mest hållbara företag

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Vill du arbeta med medarbetarskap och ledarskap och vara med att utveckla hållbara produkter i en prestigelös och utmanande miljö?

Holmen Paper är en specialpappersproducent som tillvaratar den färska fiberns egenskaper för hållbara och kostnadseffektiva alternativ till traditionella pappersval. Bravikens pappersbruk utanför Norrköping är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Här möter teknik och tradition en stark miljömedvetenhet. Bruket har cirka 400 anställda.
Your future challenge Som labchef har du det övergripande ansvaret för laboratoriet och brukets kvalitetskontroll av papper, massa och miljö. Du ansvarar för en servicefunktion som stöttar både marknadsavdelning och brukets olika sektioner med mätresultat, analyser och ibland felsökning. Du säkerställer att metoder, utrustning och resultat håller en hög nivå och arbetar kontinuerligt för att utveckla verksamheten.

Till din hjälp har du en grupp på åtta medarbetare som arbetar som laboranter, labtekniker och labingenjör. Laboratoriets miljöprovning är ackrediterad enligt ISO 17025.
To succeed in this role Vi söker dig som har ett gediget intresse för laboratorie- och kvalitetsarbete och förmåga att utveckla både verksamhet och människor. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området och/eller erfarenhet från ackrediterad verksamhet. Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande teoretisk utbildning företrädelsevis inom kemi, kemiteknik eller något liknande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Som ledare är du lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en god förmåga att leda andra, inspirera, motivera och stödja medarbetare för att nå uppsatta mål. Du är strukturerad och har god förmåga att både självständigt och tillsammans med andra driva förbättrings- och förändringsarbete.
Our offer Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull chefsroll i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping. B-körkort är ett krav. Resor i tjänsten kan förekomma.

Holmen är ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen.
Send your application before: 2018-02-25
Contacts
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Jenny Melander, Chef Utveckling
011-236888 jenny.melander@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
0727166197 gosta.nilsson@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com

Apply today! Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Då vi vet att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång, så ser vi fram emot många unika ansökningar.

Bravikens Pappersbruk ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för ökad jämställdhet och mångfald.

Välkommen med din ansökan!Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018