Kvalitetstekniker

Holmen Skog, Norrköping
Gillar du att vara ute i skogen och har ett intresse för människor och avverkningsmaskiner? I så fall kan tjänsten som kvalitetstekniker vara något för dig!

Produktionsavdelningen har ansvar för ledning och utveckling av hela drivningsprocessen inom regionen och har en central roll i virkesförsörjning till Holmens industrier. Det innebär taktiskt och strategiskt ansvar för produktionen av alla våra virkessortiment samt ansvaret för ett 40-tal avtal med drivningsentreprenörer till ett värde motsvarande ca 200 Mkr per år. Avdelningen ansvarar för en årlig virkesproduktion om drygt 1,6 miljoner m3 till ett sammanlagt värde på ca 600 Mkr/år.
Your future challenge Som kvalitetstekniker arbetar du med att följa upp, återkoppla och coacha våra avverkningsentreprenörer och egna maskinlag i aptering, virkestillredningsfrågor och kvalitet i utfört arbete såsom spårlös drivning och gallringskvalitet. Tjänsten bedrivs både i fält och på kontor med merparten av tiden ute. I fält besöker du maskinlagen under pågående eller avslutat arbete vilket varvas med ett antal dagar per månad med att följa upp i maskinernas arbete i olika datasystem i kvalitetsrapporter. Du kommer att verka över hela region syds verksamhetsområde. To succeed in this role Vi söker dig med skoglig utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens och med något eller några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete i och med skogsmaskiner är meriterande. Som person bör du vara kommunikativ och ha lätt för att skapa relationer, då tjänsten innebär många kontakter. Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Stationeringsort kommer vara Norrköping.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!
Send your application before: 2018-10-21
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Linnea Gille, Produktionschef
070-171 93 75 linnea.gille@holmenskog.com
Fredrik Munter, Regionchef
070-584 84 99 fredrik@munter@holmenskog.com
Cristofer Wallentin, Akademikerföreningen
070-528 37 55 cristofer.wallentin@holmenskog.com
Rikard Wevel, Ledarna
070-584 82 24 rikard.engdahl.wevel@holmenskog.com
Marie Druid, Unionen
070-239 07 02 marie.druid@holmenskog.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018