Krögare

Iggesund Paperboard, Iggesund
Kvalificerad och serviceinriktad krögare eller krögarpar till Grillska Gården i Hälsingland

Tycker du om att ge dina gäster en upplevelse utöver det vanliga? Brinner du för kvalitet i allt du gör? Då kan du vara vår nya krögare på Grillska Gården!

I bruksorten Iggesund, strax utanför Hudiksvall, ligger Grillska Gården med anor från 1600-talet. Gården ägs av Iggesund Paperboard som ingår i skogsindustrikoncernen Holmen och är en del av företagets besöksverksamhet. Den används främst för Iggesunds Bruks kundbesök. Iggesunds Bruk levererar kartong av toppkvalitet till prestigekunder i hela världen. Högsta kvalitet gäller i företagets alla led, inte minst vad gäller mat och service vid kundbesök.
Your future challenge Som krögare på Grillska Gården förväntas du med engagemang leda och driva verksamheten med målet att våra kunder ska få en unik upplevelse som syftar till att stärka kundrelationen. Du kommer att ha personal- och budgetansvar för ca 6 personer, men också jobba i den dagliga verksamheten.

Grillska Gården har ca 800 gäster årligen från ett stort antal länder och grupperna varierar i storlek från ett par personer upp till ett 20- tal. Besöken är till största delen förlagda på vardagar vilket innebär att du/ni för det mesta har lediga helger. Gården innefattar ett mindre antal rum för övernattande gäster.
To succeed in this role Vi söker en krögare eller ett krögarpar till Grillska Gården som har gedigen erfarenhet av högklassig matlagning och sannolikt har drivit egen verksamhet. Du vill vara en del i företagets marknadsföring och säljprocess.

Att bo i Hälsinglands vackra natur med skogen runt hörnet och samtidigt möta gäster från hela världen är något som tilltalar dig.
Our offer Vi erbjuder dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Arbetet är självständigt och utvecklande i en internationell miljö. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid men kan komma att inledas med en provanställning. Vill du vara en del av och vidareutveckla ett koncept som syftar till att ge våra nuvarande och framtida kunder en fantastisk upplevelse och dessutom bo mellan Hälsinglands blånande berg och sjöar så kanske du är vår nye krögare.

Den växande skogen är grundråvaran för vår produktionsverksamhet och även som krögare på Grillska Gården får du jobba med råvaror av högsta kvalitet.

I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Send your application before: 2018-05-31
Contacts
Eva Thorén, HR
0703774549 eva.thoren@iggesund.com
Anna Mårtensson, Chef Academy & Visiting Services
070 3226287 anna.martensson@iggesund.com
Per-Arne Berg, Unionen
070 2059977 per-arne.berg@iggesund.com
Kerstin Elofsson, Ledarna
070 5087355 kerstin.elofsson@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2017 var 530 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 526 miljoner kronor 2017 och antalet anställda var 1 383. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018