IT Chef

Iggesund Paperboard, Iggesund
Vill du jobba i Iggesund Paperboards IT organisation med att leda och utveckla IT-stödet inom affärsområdet? Vill du arbeta på ett av världens mest hållbara företag? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Iggesund Paperboard i en mycket spännande bransch, då vi söker en IT chef för affärsområdet.

Iggesund Paperboard är ett affärsområde inom Holmen, en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar trävaror, kartong och tryckpapper och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus! Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen.

Nu söker vi dig som är en drivande och koordinerande chef och vill leda vårt IT-arbete.
Your future challenge I rollen som IT chef för så är du övergripande ansvarig för affärsområdets IT-styrning och IT-beställningar till Holmen IT. Det inkluderar ansvar för strategisk planering och genomförande samt ansvar för taktisk planering och leveransuppföljning.

Du är ansvarig för koordineringen av IT arbetet inom affärsområdet samt medverkar i koncernen strategiska IT arbete.

Du leder ett mindre team av Business IT Coordinators som tillsammans med dig och i nära dialog med verksamheten arbetar med avdelningens ansvarsområden.

Du rapporterar till CFO för affärsområdet.

I rollen som IT chef för Iggesund Paperboard har du en nyckelroll i att styra utvecklingen av IT- stödet inom affärsområdet.
To succeed in this role Som person är du engagerad, positiv, noggrann, strukturerad, lyhörd, verksamhetsnära, tar initiativ samt har god samarbets- och organisationsförmåga.

Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att avdelningen håller rätt fokus. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera IT verksamheten med ett problemlösande och resultatfokuserat förhållningssätt.

Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har även flerårig relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning, samt även som projektledare.
Our offer Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarsfull chefsroll med stora möjligheter att påverka affärsområdets IT-stöd och arbetssätt. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad!

Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Iggesund Paperboards utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Send your application before: 2018-08-12
Contacts
Eva Thorén, HR
070 377 45 49 eva.thoren@iggesund.com
Anders Olsson, CFO, Finance Director
070 205 26 70 anders.olsson@iggesund.com
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
070 696 03 44 gunnar.forsgren@iggesund.com
Per-Arne Berg, Unionen
070 205 99 77 per-arne.berg@iggesund.com
Kerstin Elofsson, Ledarna
070 508 73 55 kerstin.elofsson@iggesund.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2017 var 530 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 526 miljoner kronor 2017 och antalet anställda var 1 383. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018