Industrilogistiker

Holmen Skog, Iggesund, region Mitt
Vill du vara den värdeskapande länken mellan skog och industri? Är du handlingskraftig, kvalitetsorienterad och har samverkansfokus? Då är du rätt person till vår tjänst som industrilogistiker.

Virkesavdelningen region Mitt ansvarar för råvaruförsörjningen till tre av Holmenkoncernens industrier. Avdelningen har också affäransvar för externa kunder och dess mottagningsplatser där vi, som ett led i virkesanskaffningen, säljer/byter råvara för gemensam nytta. Virkesavdelningen består av fem medarbetare och ska nu förstärkas med ytterligare en person.
Your future challenge Som industrilogistiker utgör man den viktiga samverkanslänken mellan skogen och industrin inom verksamhetsområdet på region Mitt. Arbetets inriktning är med fokus på hög kvalité och en utvecklande dialog med våra egna industrier och övriga mottagningsplatser. Arbetet är operativt och en stor del av rollen innebär, att tillsammans med övriga medarbetare på virkesavdelningen samverka för att skapa de bästa logistik- och infrastrukturlösningarna, för vår virkesanskaffning.

Det innebär t.ex. ansvar och samordning för:

·båt- och tåglossning samt intransport från båt och terminal

·skötsel och planering av terminalytor

·kvalité och omsättning av terminallager

Du kommer även att ha ansvar för upphandling av de entreprenadsresurser som behövs inom ansvarsområde samt delta i olika logistikprojekt.

Tillsammans med virkeschef, transportchef och leveransansvarig är du en nyckelperson i regionens råvaruflöden.
To succeed in this role Du som söker har relevant högskoleutbildning. Några års yrkeserfarenhet av exempelvis produktion eller logistik är meriterande. För att du ska trivas i rollen är du en person med god samarbetsförmåga, har fokus på kvalité och leverans och gillar att ta initiativ och fatta beslut. Du har även en god förmåga att ha helhetsperspektiv samt är kommunikativ då arbetet innebär många interna och externa kontakter. Our offer Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Vi odlar framtiden!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationering i Iggesund.

Tillträde enligt överenskommelse.
Send your application before: 2018-01-23
Contacts
Annelie Bryngelsson, HR-specialist
070-571 01 61 annelie.bryngelsson@holmenskog.com
Björn Fredriksson, Virkeschef
070- 351 20 40 bjorn.fredriksson@holmenskog.com
Thomas Bouvin, Regionchef
070-333 88 21 thomas.bouvin@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Petter Källgren, Akademikerföreningen
070- 649 75 50 petter.kallgren@holmenskog.com
Per-Arne Berg, Unionen
070-205 99 77 per-arne.berg@iggesundpaperboard.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018