Industrielektriker

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Vill du arbeta som Industrielektriker i en verksamhet med den senaste tekniken? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö. så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Vi finns längs den vackra roslagskusten 10 mil söder om Gävle och sju mil öster om Uppsala
Your future challenge I tjänsten som Industrielektriker på Hallsta Pappersbruk kommer Du att arbeta med el-, instrument- och automationssystem, främst inom vår sektion för massatillverkning. Du ingår i ett team där du erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras. Arbetet innebär ett proaktivt och produktionsnära arbetssätt, med allt från att jobba med felsökning till att trimma anläggningen inom disciplinen. Arbetet utförs under dagtid och beredskap kan komma att ingå i tjänsten. To succeed in this role Vi söker dig som har el - eller styr- och reglerteknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustningar är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet. För att lyckas i rollen som Industrielektriker behöver du vara en driven, proaktiv och engagerad person. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken inom el/automation. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår process, så att den driftsätts så optimalt som möjligt. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2017-11-27
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175-263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
Jonas Hägglöw, Gruppledare El/Automation
0175-267 78 jonas.hagglow@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers avd 68
0175-269 50 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Apply today! Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.














 

Gender *






Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm




Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017