Industrielektriker med elsäkerhetsansvar

Holmen Timber, Iggesunds sågverk
Gillar du att jobba med el/automation och planera och bereda förbättringsarbete inom el?

Då kan du vara den vi söker!

Iggesunds Sågverk är ett innovativt och effektivt sågverk. Här produceras sågade trävaror av kvalitetsråvaran hälsingefuran. Sågverket är en del av Holmen Timber AB inom Holmenkoncernen. Hos Holmen Timber möts du av ett spännande och dynamiskt företag med en avancerad tekniknivå. Vi satsar på utveckling och ligger långt fram när det gäller att använda den senaste tekniken som stöd för verksamheten. Vi drivs av vår passion för trävaror och vår ambition att ständigt utveckla oss och anpassa våra produkter efter kundernas behov.
Your future challenge Som Industrielektriker med elsäkerhetsansvar kommer du att planera och bereda el jobb och vara till hjälp för övriga elektriker och berörda entreprenörer. Du kommer att arbeta med underhåll inom el och automation. I befattningen ingår även att ha elsäkerhetsansvar för hela sågverket.

Din uppgift blir att arbeta med felsökning, avhjälpande och förebyggande åtgärder i hela anläggningen som bland annat omfattar 10 kV/500 V elkraftdistribution, pneumatik, PLC-system, drivsystem och mätsystem. Du arbetar också tillsammans med skiftelektriker och operatörer i förbättringsprojekt för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha ett underhållssystem. Du ser även till att dokumentation uppdateras i samband med förändringar i anläggningen.
To succeed in this role Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, med inriktning mot industrielektriker. Eftersom elsäkerhetsansvaret ingår i tjänsten måste du ha tillräcklig erfarenhet för att ta ut BB1 behörighet. Har du dessutom ABL eller ABH behörighet är det meriterande. Du är intresserad av ny teknik och har viljan att ständigt vidareutveckla dig.Som person är du utåtriktad, fungerar både i team och självständigt samt är drivande och idérik. Arbetet är självständigt och sker under stort eget ansvar. Avdelningens organisation bygger på att arbetet bedrivs målstyrt och i mycket nära kontakt med produktionsavdelningarna. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som övrig personal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.
Send your application before: 2018-08-19
Contacts
Tina Thenor, HR-specialist
072-58 68308 tina.thenor@holmentimber.com
Lennart Svensson, Chef Rå del / Underhåll El
+46 70 328 99 52 lennart.svensson@holmentimber.com
Anders Segeholm, Ordförande GS
070 - 660 81 06 anders.segeholm@holmentimber.com

Apply today! Bifoga CV och personligt brev i ansökan.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 562 miljoner kronor 2017 och medeltal årsanställda var då 251. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018