HR-partner

Iggesund Paperboard, Iggesund
Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba inom ett internationellt företag, i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap och med ett ständigt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Iggesund Paperboard är en del av skogsindustrikoncernen Holmen. Vi förädlar skog till världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. I skogen växer framtiden. Välkommen med din ansökan om du vill var med och skapa framtiden tillsammans med oss.
Your future challenge Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du är delaktig i arbetet mot uppsatta mål och du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.

Som HR-partner kommer du att arbeta brett över hela HR-fältet, såväl operativt som strategiskt, vilket innebär att Du huvudsakligen arbetar konsultativt med stöd till verksamhetens chefer inom områdena rekrytering, förhandling, samverkan, arbetsrätt, förändringsledning, bemanning och rehabilitering. Arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som övrig personal.
To succeed in this role Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen med inriktning personal- eller beteendevetenskap, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, samt några års erfarenhet av att arbeta med personalförsörjning och kompetensutveckling på både ett strategiskt och operativt plan. Det internationella inslaget i arbetet ökar och det är därför viktigt att du kommunicerar väl, förutom på svenska, även på engelska i såväl tal som skrift.

Du har ett genuint intresse för människors utveckling och vill medverka till att vårt företag når framgång, bland annat genom kunniga och motiverade medarbetare. Du har hög integritet och förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Vidare är du pedagogisk, förtroendeskapande och du har ett professionellt förhållningssätt. Då så behövs kan du på ett rakt och öppet sätt förmedla såväl positiva som negativa budskap. För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater. Personliga egenskaper väger tungt för anställning.
Our offer Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Send your application before: 2019-01-27
Contacts
Fredrik Halvarsson, HR-partner
072-450 17 59 fredrik.halvarsson@holmen.com
Bea Tomassen, Personalchef
070-258 35 00
Per-Arne Berg, Unionen
070-205 99 77
Kerstin Elofsson, Ledarna
070-508 73 55
Gunnar Forsgren, Sveiges Ingenjörer
070-696 03 44

Apply today! Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.

Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Förändrade förutsättningar sedan annonsen publicerades innebär att vi kommer att rekrytera två personer.I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2017 var 530 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 526 miljoner kronor 2017 och antalet anställda var 1 383. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2019