Gruppchef Ved/Återvinning/Energi

Iggesund Paperboard, Iggesund
Iggesunds bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen som tillhör världens 100 mest hållbara företag (Global 100) och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England.

Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba inom ett internationellt företag, i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap och med ett ständigt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Då en av våra medarbetare går vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget, söker vi nu hans efterträdare.
Your future challenge Som gruppchef för Sektion Ved/Återvinning/Energi, har du personalansvar för 40 skiftgående operatörer och du ingår i sektionsledningsgruppen där du har ett nära samarbete med produktionstekniker, produktionsingenjörer och sektionschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och utveckla gruppen i enlighet med satta mål. I din roll ansvarar du även för mål- och utvecklingssamtal, rehabilitering, kompetenssäkring och personalplanering samt budgetering. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt delegerade attesträttigheter. Du medverkar vid arbetsplatsträffar, yrkesträffar, rekryteringar och samverkar med fackliga parter.
To succeed in this role Du som söker jobbet har relevant gymnasie- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Erfarenhet från arbetsledande position inom liknande ansvarsområde är meriterande men inte något krav. Du förstår ledarskapets betydelse för framgång och utveckling. Du vill arbeta med och genom andra människor och tycker att det är stimulerande att leda i förändringsprocesser.

Som ledare har du en coachande och kommunikativ ledarstil, du lyssnar gärna på andras åsikter och arbetar aktivt med konstruktiv feedback. Du har lätt för att situationsanpassa ditt ledarskap för att skapa delaktighet hos dina medarbetare.

För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme som chef.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt ledarskap och din personliga inställning så avgörande vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Our offer Tjänsten är dagtid, heltid. Send your application before: 2017-11-30
Contacts
Johanna Lassfolk, HR-specialist
0650-287 42
Pelle Olsson, Sektionschef Ved/Återvinning/Energi
0650-284 42
Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-282 89
Per-Arne Berg, Unionen
0650-281 20
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09

Apply today! Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden.Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017