Förvaltningsledare

Holmen Skog, Örnsköldsvik alternativt Umeå
Nu söker Holmen Skog en kommunikativ förvaltningsledare till Sektion IT och Beslutsstöd!

Är du en problemlösare som gillar att vara spindeln i nätet? Är du utbildad inom IT och tycker om att analysera svåra frågeställningar? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden.

Sektion IT och Beslutsstöd levererar stöd till den skogliga verksamheten i form av systemstöd och beslutsstödjande analyser. Kärnan i sektionens verksamhet är information och vår strategi är att tillgängliggöra den på ett så smart sätt som möjligt för varje ändamål.

På sektion IT arbetar idag 11 personer, varav fyra är förvaltningsledare. Vi söker nu dig som vill komplettera vårt härliga gäng!
Your future challenge Som förvaltningsledare kommer du leda det IT-nära förvaltningsarbetet av system och information inom specifika processer. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med representanter från verksamheten och leverantörer vilket ställer stora krav på din kommunikativa förmåga.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Analysera verksamhetens behov av systemstöd och information.

- Formulera krav och behov gentemot leverantörer.

- Kvalitetssäkring av leveranser.

- Ansvarar för utveckling av arbetssätt tillsammans med övriga förvaltningsledare inom IT.
To succeed in this role Du är en problemlösare som är duktig på att analysera svåra frågeställningar och kan göra rationella bedömningar baserat på den information du har tillgänglig. Du trivs med att ta initiativ och har inga problem med att fatta egna beslut. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom IT och gärna erfarenhet av ledande roller inom exempelvis projektledning, förvaltningsledning eller liknande. Det är meriterande om du tidigare arbetat med förvaltningsmodellen pm3 och/eller med kvalitetssäkring/test.
Our offer Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Hos oss får möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Stationering i Örnsköldsvik alternativt Umeå.
Send your application before: 2017-10-29
Contacts
Sara Mähler, HR Specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com
Lisa Nilsson, IT-Chef
070-524 54 08 lisa.nilsson@holmenskog.com
Lena Nyberg, Chef Verksamhetsstöd
070-340 67 64 lena.nyberg@holmenskog.com
Daniel Hägglund, Akademikerföreningen
070-391 99 70 daniel.hagglund@holmenskog.com
Tony Carlsson, Ledarna
070-311 25 95 tony.carlsson@holmenskog.com
Jennie Gidlund, Unionen
072-216 30 47 jennie.gidlund@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017