Engagerad Systemanalytiker till Holmen IT

Holmen, Holmen IT Norrköping
Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. På Holmen IT finns koncernens specialister inom IT och du har därför alltid nära till kunniga kollegor.

Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men Holmens verksamhet är utspridd på ett flertal orter inom och utanför Sverige så resor förekommer för våra medarbetare.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Genom vårt ägande av skog, vatten- och vindkraft har vi själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara inom flera områden Vi är stolta över att vara det enda skogsföretaget som placerar sig på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. På Holmen arbetar vi ständigt med att förnya och utveckla våra produkter, processer och teknologier för att ligga i framkant och erbjuda hållbara pappers- och kartongprodukter och sågade trävaror.
Your future challenge Som systemanalytiker på Holmen IT arbetar du nära verksamheten och har en nyckelroll i att stötta verksamhetens förändringsarbete. Du har en varierad vardag och delar din tid mellan förvaltning av befintliga system samt IT-relaterade verksamhetsprojekt.

Du är delaktig i hela kedjan från idé till implementation och dina viktigaste arbetsuppgifter består av att:

- Fungera som länk och motor mellan IT och verksamheten

- Stötta verksamheten i förändringsarbete och sammanställa krav på IT-stöd

- Driva och följa upp leveranser internt på Holmen IT samt mot extern leverantör

- Säkerställa god kvalitet i Holmen IT:s leveranser

- Delta i projekt- och förvaltningsarbete i olika roller
To succeed in this role Du drivs av att hjälpa verksamheten att få ut maximal nytta av sitt systemstöd. Vi förutsätter att du är kund- och lösningsfokuserad. Du kombinerar god verksamhetsförståelse med teknisk kompetens.

Din personlighet är viktig! Du är engagerad, kommunikativ, tar initiativ samt har god samarbets- och organisationsförmåga.

vi förutsätter att du delar våra värderingar Mod, Engagemang och Ansvar.

Du som söker skall ha högskoleexamen med IT-inriktning eller motsvarande. Du har erfarenhet från liknande roller, gärna inom ERP-området.

Vårt koncernspråk är engelska och mycket av den dagliga kommunikationen sker på svenska.
Our offer Ett varierat arbete i en grupp med erfarna kollegor som ansvarar för applikationsleveransen mot sälj- och marknadsavdelningarna.

Du kommer ha möjlighet att arbeta mot flera av Holmens affärsområden och få ett stort kontaktnät. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan vara med och påverka såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas.
Send your application before: 2017-10-31
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
076-1386336 lena.grafsund@holmenpaper.com
Simon Wahlström, Gruppchef Market and Supply Chain
0703-636339 simon.wahlstrom@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 - 716 61 97 gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
070 - 592 26 02 bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today! Vi hoppas att vi gjort dig nyfiken på oss! Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 oktober.


Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017