Energi/VVS-Ingenjör till framtidens bransch

Holmen Paper, Hallsta Pappersbruk
Gillar du Energioptimering i en ständigt utvecklande miljö? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Hållbarhet har mycket högt fokus hos oss. Hallsta är helt självförsörjande på ånga, utan att använda biopannor, vilket innebär att vi i princip inte släpper ut några föroreningar alls till luft. Hallsta pappersbruk har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett framgångsrikt och effektivt bruk.
Your future challenge Dina huvudarbetsuppgifter som Energi/VVS-Ingenjör på Hallsta pappersbruk är att utveckla och optimera energianvändningen på enheten. Du arbetar med att initiera energioptimeringsprojekt och svara för myndighetskontakter. Vidare arbetar du med energikartläggningar, utveckling av energiledningssystem samt framtagning av underlag till ledningen. Främsta arbetsuppgifterna inom VVS området är projektering av ventilations- och uppvärmnings/kylsystem för våra industriapplikationer. Arbetet innebär ett proaktivt och produktionsnära arbetssätt, med allt från att bistå med tekniks kompetens till att planera förbättringsåtgärder inom disciplinen. I arbetet kommer du att ha mycket kontakter både internt såväl som externt. To succeed in this role Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med inriktning mot Energi och VVS. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området. Som person är du driven, gillar att hitta nya lösningar och värdesätter teamets framgångar. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och arbetar målinriktat

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken inom papperstillverkning. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2018-01-30
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
Michael Rätsep, Sektionschef
0175 - 260 63 michael.ratsep@holmenpaper.com
Anna Ramberg, Sveriges Ingenjörer
0175 - 268 06 anna.ramberg@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com

Apply today! Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan till oss!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018