Ekonom till Kundreskontragruppen (vikariat), HFC

Holmen, HFC, Norrköping
Holmen Finance Centre (HFC) ansvarar för huvuddelen av Holmenkoncernens redovisnings- och reskontraprocesser och består för närvarande av cirka 20 medarbetare. Vi är organiserade i tre grupper; Redovisning och Rapportering, Leverantörsreskontra och Kundreskontra.

Nu behöver vi förstärkning och söker en Ekonom till Kundreskontragruppen
Your future challenge Inom kundreskontran förväntas du kunna ta ansvar för hela kundreskontraprocessen, vilket innefattar allt från bokning av inkomna betalningar till avstämda kundreskontrakonton. Utbetalningar, likviditetsplanering och avstämning av likvidkonton ingår också.

Ditt arbete kommer även att innebära kontakter med HFC:s kunder som består av både svenska och utländska enheter. Du rapporterar till chefen för kundreskontragruppen.
To succeed in this role Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter från liknande arbete och/eller är utbildad med inriktning mot ekonomi. Det är meriterande om du har redovisningskunskaper och erfarenhet från löpande redovisning och/eller bokslutsarbete.

Mycket goda kunskaper i MS Office är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du strukturerad med god kommunikativ förmåga. Du har hög servicekänsla och tycker om att vara en del av en professionell serviceorganisation. Då gruppen till övervägande delen består av kvinnliga medarbetare ser vi gärna manliga sökande.
Our offer Tjänsten är en visstidsanställning tom 31/8 med möjlighet till tillsvidareanställning. Send your application before: 2017-10-25
Contacts
Lena Grafsund, HR-specialist
076-1386336 lena.grafsund@holmenpaper.com
Karin Svartling, Teamleader
070 - 524 97 50 karin.svartling@holmen.com
Gösta Nilsson, Unionen
072 - 716 61 97 gosta.nilsson@holmen.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
070 - 592 26 02 bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today!


Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017