Driven Mekaniker med inriktning rör och svets

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Jobbar du med mekaniskt underhåll inom rör och svetsarbeten och söker nya utmaningar? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb

Hallsta Pappersbruk ligger längs vackra roslagskusten endast 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.
Your future challenge Som Mekaniker med inriktning rör och svets på Hallsta Pappersbruk kommer Du att arbeta med service och reparation över hela fabriken. Du kommer att arbeta förebyggande men också vara en viktig kugge vid produktionskritiska problem. Vi har tung och högteknologisk utrustning som ständig måste vara på topp för att vi ska kunna producera framtidens papper. I jobbet kommer du att ställas inför ett antal olika utmaningar, såsom arbete i trånga eller varma miljöer, vilket gör att du som person inte är rädd för att hugga i när det behövs. Du ingår i ett team och erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där noggrannhet och precision är av stor vikt. Arbetet utförs dagtid och beredskap kan komma att ingå i tjänsten. To succeed in this role Vi söker dig som har mekanisk utbildning på gymnasienivå eller liknande och har erfarenhet från arbete med rör och svetsning. Erfarenhet från arbetet med säkerhetsventiler, värmeväxlare, pumpar och maskinbearbetning är meriterande. Oavsett om du är nyexaminerad inom ämnet eller har lång erfarenhet är du intressant för oss, då vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara en driven, proaktiv och engagerad person, som även gillar att jobba fysiskt. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som utvecklas idag och i framtiden. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Vi har möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter. Send your application before: 2018-02-22
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
Mikael Kronberg, Gruppledare Underhåll Centralt
0175 - 265 44 mikael.kronberg@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175-.269 50 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Apply today! Är du vår nästa mekaniker? Skicka då in din ansökan till oss på Hallsta pappersbruk.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018