Driven Logistikchef till ett världsledande pappersbruk

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Är du vår nästa Sektionschef inom Logistik? Vi på Hallsta är i ständig utveckling för att ligga i framkant för framtidens papper. Lika viktigt som det är att utveckla processen kring papperstillverkning är det att ha en effektiv logistikhantering. Om du gillar logistiska utmaningar och har förmågan att leda och utveckla människor, läs då vidare i annonsen.

Hallsta pappersbruk ligger längs vackra roslagskusten endast 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.
Your future challenge Som Sektionschef inom Logistik kommer du leda och utveckla sektionens verksamhet. Du skapar förutsättningar så att uppsatta mål nås inom arbetsmiljö, hög produktion och kostnadseffektiv hantering.

Arbetsuppgifterna har ett mycket stort omfång och komplexitet, samt innehåller både teoretiskt specialistarbete och generalistkunskaper inom disciplinen. Du ansvar för ett proaktivt och omvärldsbevakande arbetssätt och ser till att den logistiska verksamheten från färdig produkt till slutkund sker på ett så optimalt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du kommer att kommunicera både med intern och extern personal, både inom och utanför Sveriges gränser.
To succeed in this role Vi söker dig som är en skicklig och strategisk person med sinne för att leda och utveckla människor. Du har en akademisk examen inom Logistik eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som chef eller ledare inom disciplinen. Vidare är du mycket analytisk och eftertänksam, samtidigt som du har förmågan att fatta snabba beslut, både av tuffare och av enklare karaktär. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och utmaningar och har förmågan att få dina medarbetare att vilja jobba som ett team.

Du har mycket goda kunskaper inom hantering av stora datamängder och har en förmåga att skapa enkla presentationsmodeller utifrån mycket analytisk- och specialiserad fakta.
Our offer Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag i ständig utveckling. Vi sätter dig som ledare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid din introduktion och utbildning så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Send your application before: 2018-06-04
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com
Anders Thorén, Avdelningschef Produktion
0175-267 69 anders.thoren@holmenpaper.com
Morgan Widlund, Ledarna
0175 - 262 26 morgan.widlund@holmenpaper.com

Apply today! Är du redo för nästa steg i din karriär? Starta din resa genom att skicka in din ansökan till oss.

När du växer, då växer Holmen.I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018