Driven HR-generalist till Holmen Paper - Hallsta pappersbruk

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk
Vill du jobba i en modern organisation där ledarskap och medarbetarskap har stort fokus? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu är vi inne i en stark utvecklingsfas inom HR-området. Vi siktar mot framtiden och har många HR-projekt på gång.

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.
Your future challenge Som HR-generalist på Hallsta pappersbruk arbetar du affärsmässigt och proaktivt till organisationen i att attrahera, rekrytera och utveckla vår personal. Du tänker långsiktigt och har en förmåga att konsultativt utveckla grupper och ledare. Du är ett stöd till chefer i rehabiliteringsprocess, arbetsmiljö samt avtals- och arbetsrättsliga frågor. Vidare driver du arbete i kompetensutveckling på såväl individ- som gruppnivå. Du kopplar HR-frågor till affären på ett naturligt och utvecklande sätt.

Du kan komma att ingå i koncernövergripande projekt med övriga kollegor för att driva arbete inom HR-området.
To succeed in this role För att lyckas i rollen som HR-generalist behöver Du ha ett proaktivt och jordnära arbetssätt. Du har talang för coaching, förändringsledning, samt drivs av att stötta och utveckla både chefer och medarbetare. Du arbetar strukturerat och målinriktat och får saker och ting genomförda. Du har även förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och professionellt sätt och har modet att prova nya saker.

Du har högskoleexamen från personalvetarprogrammet, alternativt motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor. Du behärskar engelska i tal och skrift.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande HR-roll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och utveckla Hallsta pappersbruks och Holmen Papers HR-arbete. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Holmen präglas mycket av intern rörlighet, där du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Send your application before: 2017-09-29
Contacts
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 - 26315 elias.holmgren@holmenpaper.com
Carina Lundberg, HR Chef
0175 - 26296 carina.lundberg@holmenpaper.com
Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 - 26741 jorgen.akerlund@holmenpaper.com

Apply today! Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2016 uppgick till drygt 1,2 miljoner ton. Omsättningen var då 5 431 miljoner kronor och antalet anställda under 2016 cirka 861. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017