Driven gruppchef till förråd och materialhantering

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Är du utvecklingsfokuserad och vill arbeta med medarbetarskap och ledarskap i en högteknologisk och prestigelös organisation? Vill du vara med och styra förrådets resultat mot uppsatta mål? Då har vi en spännande utmaning för dig.

Vår förrådsavdelning som består av en förrådsutvecklare, två stycken förrådsadministratörer och sex stycken förrådstekniker söker nu en gruppchef.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Förråd- och Materialhantering sköter bl.a. pappersbrukets godsmottagning och lagerhållning av reservdelar och andra artiklar, samt hanterar beställning och lossning av produktmaterial så som hylsor, kemikalier och omslagspapper. Även transporter av framförallt reservdelar ingår, både internt på området och externt utanför grindarna.

Ordinarie gruppchef på förråd kommer att ersätta Sektionschef för Underhåll Centralt under föräldraledighet från och med mars 2019. Vi söker nu en ersättare för ordinarie gruppchef för förrådsavdelningen under uppskattningsvis 12 månader.

Tjänsten omfattar såväl operativ arbetsledning av gruppen som taktisk utveckling av processer och personal i samarbete med interna och externa intressenter. I rollen ingår att strategiskt samordna och inom Braviken driva Holmens koncernövergripande riktlinjer med bibehållen säkerhet, produktionseffektivitet och servicenivå.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning med relevant inriktning.

Vi söker dig som vill bidra till att säkerställa Holmens långsiktiga lönsamhet och utveckla förrådsorganisationens gemensamma processer och medarbetare. Du ska ha viljan att driva förrådsprocesser framåt samt kunna coacha medarbetarna i deras arbete. Stor fokus ligger på att ha viljan att fortsätta att utveckla ett effektivt team och styra förrådets resultat mot uppsatta mål.

Du kommer ha fullt ansvar för gruppens budget och måluppfyllnad. Du har ett genuint intresse av logistik och materialhanteringsflöden. Du bör ha grundläggande kunskap om ekonomiska processer och flöden för att kunna sköta gruppens budget och medverka vid bruksövergripande ekonomiska beslut i samråd med ekonomi/inköp samt produktion och underhåll.

För att lyckas i rollen som Gruppchef, Förråd och materialhantering, bör du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska.
Our offer Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och utveckla din sektion inom Bravikens pappersbruks. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, där du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Hos oss inom Holmen får du det bästa av två världar. Lokalt har vi platta organisationer med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Det gör det lätt att nå fram med idéer till rätt person. Alla goda tankar och förslag både uppmuntras och välkomnas. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Tjänsten är ett vikariat under uppskattningsvis 12 månader med tillträde enligt överenskommelse, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.
Send your application before: 2019-01-25
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011 23 65 14 amanda.lindh@holmen.com
Elin Björkholm, Sektionschef Inköp&förråd
011 23 67 77 elin.bjorkholm@holmen.com
Henrik Cassel, Ledarna
011 23 63 83 henrik.cassel@holmen.com
Bengt Rastland, Unionen
011 23 65 23 bengt.rastland@holmen.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011 23 64 18 fredrik.k.johansson@holmen.com

Apply today! Tveka inte att söka tjänsten omgående då tillsättning sker snarast då vi gärna ser att du går parallellt med ordinarie gruppchef under en upplärningsperiod.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2019