Controller till Koncernstab Ekonomi&Finans

Holmen, Stockholm
Söker du nya utmaningar och vill jobba i ett motiverat team med mycket varierande arbetsuppgifter? Är du analytiskt lagd, har sinne för struktur och drivet att utvecklas i ett börsbolag inom industrin? Sök då denna tjänst! Your future challenge Som controller på Koncernstab Ekonomi och Finans ingår du i ett team med engagerade kollegor där ditt arbete spänner över flera områden såsom rapportering, analys, skatt och internkontroll. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av framtagande av rapporter, analyser och presentationer för Holmens olika verksamhetsområden, men du kommer även arbeta med internprissättning och bolagsstrukturfrågor samt utvärdering och utveckling av koncernens internkontroll. Arbetet innefattar även deltagande i flera projekt med varierande intensitet. To succeed in this role Vi söker dig som är civilekonom med ett till ett par års arbetslivserfarenhet som controller, revisor eller liknande. Vi förutsätter att du har goda studieresultat, skriver och talar engelska obehindrat samt har goda kunskaper i excel. Som person är du noggrann, strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du förväntas samarbeta och bidra i gruppen samt även ha förmågan att arbeta självständigt med den precision, snabbhet och engagemang som krävs i ett börsbolag. Our offer Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i centrala Stockholm och är en tillsvidare anställning. Send your application before: 2018-11-19
Contacts
Helén Lalér Herbring, HR-chef
0768 183537 helen.lalerherbring@holmentimber.com
Stefan Lorehn, Chef Treasury & Controlling
0702 972171 stefan.lorehn@holmen.com

Apply today! Vi mottar din ansökan elektroniskt och önskar att du bilägger studieintyg.

Rekryteringsprocessen kan startas upp omgående och intervjuer genomföras innan ansökningsdatum gått ut - så vänta inte med din ansökan!

Holmens affärsidé är att äga och förädla skog. Skogsinnehavet utgör basen för verksamheten, ett kretslopp där råvaran växer och förädlas. Skogen brukas för att ge god årlig avkastning och stabil värdetillväxt medan industrin drivs med fokus på lönsamhet och ökad förädling.I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018