Arbetsmiljöingenjör till Iggesunds bruk

Iggesund Paperboard, Iggesund
Är känslan av att göra skillnad din drivkraft? I så fall är det här ett unikt tillfälle för dig som vill jobba med utvecklande och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap, stark framtidstro och ett ständigt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder trevliga kollegor och spännande uppdrag, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vi har ett stark arbetsmiljö- och säkerhetstänkande, men vi vill bli ännu bättre, vi betraktar dessa områden som avgörande för företagets långsiktiga och hållbara framgång. För att möta framtiden stärker vi nu den organisationen. Välkommen med din ansökan om du vill vara med och skapa framtiden tillsammans med oss!
Your future challenge Vår arbetsmiljöingenjör går vidare till nya utmaningar samtidigt som vi förstärker vår organisation.Vi arbetar intensivt med att utveckla och förbättra vårt systematiska arbetsmiljö- och säkerhetsarbete och du kommer att ha en betydelsefull roll full av utmaningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

- som sakkunnig driva och stödja Iggesunds Bruks arbetsmiljöarbete

- säkerställa systematik och rutiner inom arbetsområdet

- uppföljning och rapportering

- säkerställa innehåll och genomförande av utbildningar inom arbetsmiljöområdet

- bevaka lagar och regler

- vara kontaktperson gentemot myndigheter och övriga externa intressenter i arbetsmiljöärenden
To succeed in this role Vi söker dig som har arbetsmiljöingenjörsutbildning eller annan för tjänsten relevant ingenjörsutbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från processindustri, är meriterande. Du behärskar såväl svenska som engelska väl, i både tal och skrift.

Du har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor och förmåga att inspirera andra i arbetsmiljöarbetet samt driva dessa frågor självständigt och målmedvetet. Som person är du van att jobba både självständigt och i grupp och du finner din drivkraft i verksamhetens utveckling och framsteg. Du är pedagogisk, kommunikativ, initiativtagande, analytisk och du slutför dina åtaganden. Hög integritet är en självklarhet och du har förmåga att skapa goda relationer. Då arbetet är självständigt och sker under stort eget ansvar och i nära kontakt med övrig personal inom vår verksamhet väger personliga egenskaper tungt vid vårt urval.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet. För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater.
Our offer Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag i en roll där du kommer att göra skillnad, och som ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort i Hälsingland. Send your application before: 2017-11-05
Contacts
Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27 eva.hedberg@iggesund.com
Bea Tomassen, Personalchef
0650-286 54
Ove Lönnqvist, Pappers, avd 15
00650-288 89
Per-Arne Berg, Unionen
0650-28120
Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09
Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-282 89

Apply today! Bifoga CV och ett personligt brev till din ansöka där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten. Intervjuer kan komma att ske löpande underansökningstiden.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406. Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2017