Förare hjullastare och dumpers - sommarvikarier

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Vill du sommarjobba i en högteknologisk och utvecklande miljö? Är du ansvarstagande och vill köra hjullastare vid massatillverkningen eller dumperskörning vid Energi & miljö? Då har vi på Bravikens pappersbruk en spännande utmaning för dig.

Vi söker ett flertal sommarjobbare till olika tjänster i Braviken, såsom operatörer till våra pappersmaskiner samt tjänster inom underhåll, logistik, lab och truckförare. Annonsering till övriga tjänster publiceras den 21 januari. Men redan nu söker vi förare av maskiner som kräver C-behörighet.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss!
Your future challenge Som hjullastarförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att köra flismaskin för att försörja massatillverkningen med flis, alternativt dumperskörning på sektion Energi och Miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande körning. För er som inte har erfarenhet sedan tidigare kommer tillsättningen av tjänsterna att ske i god tid före sommaren för upplärning.

Tjänsterna innebär att man jobbar kontinuerligt 3-skift.
To succeed in this role Vi tror att du som söker är ansvarstagande, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor samt intresse och vilja att lära dig nya saker. För att lyckas i rollen tror vi att du är tillmötesgående och har en hög servicekänsla.

Körkort är ett krav och truckkort med C-behörighet är meriterande. För att arbeta som sommarjobbare hos oss på Braviken ska du ha fyllt 18 år. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka vår mångfald inom företaget!
Our offer Det finns en stor kunskap och kompetens inom koncernen, hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor som sporrar dig vidare i din utveckling. För att du ska få förutsättningar för ditt arbete och en bra start till ditt nya sommarjobb kommer du att få en introduktion och eventuell utbildning innan sommarjobbet börjar, därefter får du introduktion med en fadder på plats i verksamheten.

Obligatoriskt drogtest kommer att ske för sommarjobbare och spontana alkohol-och drogtest genomförs kontinuerligt under året.

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning under sommaren 2019, med placering på Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping.

Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb!
Send your application before: 2019-03-10
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmen.com
Johnny Petersson, Personalledare TMP/Ved
011-236736 johnny.petersson@holmen.com
Martin Revland, Personalledare Energi o Miljö
011-236927 martin.revland@holmen.com
Kenneth Johansson, Ordf. Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmen.com

Apply today! Sista ansökningsdag är den 10 mars. Efter den 25 januari, som det står i annonsen, kommer den att flyttas över till vårt nya rekryteringssystem och du kan då söka däreigenom.

Intervjuer kommer att ske löpande, så Välkommen med din ansökan redan i dag!I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2019