Digital Content Specialist

Holmen, Huvudkontoret i Stockholm
Vi söker en Digital Content Specialist till Koncernstab Hållbarhet & Kommunikation, som idag utgörs av 6 medarbetare på huvudkontoret på Strandvägen i Stockholm.

Holmen består av fem affärsområden vars verksamheter och kommunikation drivs självständigt, med stöd från och genom koncerngemensamma synergier. I ett nyligen initierat arbete för ytterligare samarbeten läggs stor vikt vid att skapa ett gemensamt uttryck inom Holmen samt i bolagets olika kommunikationskanaler.
Your future challenge I arbetet med att utveckla Holmens gemensamma kommunikationsstrategi söker vi nu en Digital Content Specialist som ansvarar för att sätta upp nya, moderna och effektiva arbetssätt för att nå ut med anpassade budskap till olika intressenter och målgrupper genom våra interna och externa digitala kanaler.

Det innebär att finna struktur och vägar till en effektiv och verkningsbar kommunikation, som sedan tillsammans med koncernens övriga kommunikatörer förankras och initieras i våra olika kommunikationsforum.

Digital Content Specialist rapporterar till Holmens Hållbarhets- och kommunikationsdirektör.

Primära arbetsuppgifter

? Ansvarig för utveckling och innehållsförädling av Holmens digitala kanaler såsom extern webb, intranät, LinkedIn, Facebook och andra digitala kanaler

? Ansvar för att beslutade planer, prioriteringar, aktiviteter och budget hålls i enlighet med övergripande mål

? Identifiera och föreslå förbättringar för nya, målgruppsanpassade digitala arbetssätt

? Forma innehåll till kommunikation anpassat till Holmens olika kanaler och målgrupper

? Vara avdelningens/koncernens ?super user? och kravställare gentemot IT-avdelningen

? Förvaltare och kravställare av relevanta system
To succeed in this role Önskad profil

Ca 5 års erfarenhet av kommunikation: digital, intern och extern

Erfarenhet av projektledning från inledande målgruppsanalyser till slutleverans

Bekväm användare av Sharepoint samt Episerver och ska kunna arbeta kravställande mot IT

Van vid att skriva eget material och har känsla för layout

Kunskap om relevanta plattformar och digitala kanaler, exempelvis Facebook, LinkedIn och Twitter

Stort samhällsintresse och intresse för trender inom området

Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
Our offer Till den här rollen söker vi en samhällsintresserad person som ser värdet i Holmens gedigna arbete inom skog och hela vår verksamhets kretslopp. Med känsla för digitala trender och en mycket god kommunikativ förmåga har du lätt att arbeta över organisationsgränser, är lyhörd och kan prioritera ditt arbete.

Vill du bli en del av denna spännande förändringsresa?
Send your application before: 2019-02-21

Apply today! Välkommen med din ansökan! I denna tjänst samarbetar vi med Novare Propell. Ansöker gör du på www.novarepropell.se. Klicka där på "Ansök nu" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Bolin på ebba.bolin@novarepropell.se.

I skogen växer framtiden

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

Holmens affärsidé är att äga och förädla skog. Skogsinnehavet utgör basen för verksamheten, ett kretslopp där råvaran växer och förädlas till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Skogen brukas för att ge god årlig avkastning och stabil värdetillväxt medan industrin drivs med fokus på lönsamhet och ökad förädling. 2017 uppgick Holmens omsättning till drygt 16 Mdr och antalet medarbetare till cirka 3 000. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Cap.I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2019