Sommarpraktikanter 2019

Holmen Skog,
Studerar du på en skoglig högskoleutbildning och vill ha praktisk erfarenhet? Ta chansen att lära känna oss på Holmen Skog - för nu söker vi engagerade och nyfikna sommarpraktikanter för sommaren 2019.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden!
Your future challenge Som sommarpraktikant hos oss kan du arbeta med bland annat uppföljning och inventering av plantering, förröjning, naturvärde, gallring och avverkning. I takt med din utbildning och tidigare skoglig erfarenhet kan du ha möjlighet till mer avancerade arbetsuppgifter som exempelvis traktplanering. De platser som vi har är geografisk spridda i vår verksamhet; region nord, mitt och syd samt vid staberna.

Du finner en förteckning över samtliga platser i dokumentet "Sammanställning sommarpraktikplatser Holmen Skog 2019" här: https://www.holmen.com/globalassets/holmen-documents/career/sommarpraktikplatser-holmen-skog-2019.pdf
To succeed in this role Vi söker dig som vill lära känna Holmen Skog och bidra med ditt engagemang och kompetens. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, ansvarsfull och driven. Du har en pågående utbildning inom skog på högskolenivå.

I din ansökan vill att du bifogar ditt CV och personliga brev där du förutom en beskrivning av dig som person även förtydligar:

- Vilka veckor du vill jobba

- Var i landet du vill arbeta (om du är geografiskt bunden till en specifik region eller ort)

- Om du har arbetat för oss tidigare

Du behöver inte skicka med betyg eller intyg. I ansökningsformuläret kryssar du i om du har körkort och tillgång till bil.
Send your application before: 2018-12-16
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmen.com

Apply today!


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen. 
 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018