Sommarpraktik Holmen Skog 2018

Holmen Skog,
Studerar du på en skogslig högskoleutbildning och vill ha praktisk erfarenhet? Ta chansen att lära känna oss på Holmen Skog - för nu söker vi engagerade och drivna sommarpraktikanter för sommaren 2018.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med trevliga och prestigelösa kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Med andra ord - vi odlar framtiden!
Your future challenge Som sommarpraktikant hos oss kan du arbeta med bland annat uppföljning och inventering av plantering, förröjning, naturvärde, gallring och avverkning. I takt med din utbildning och tidigare skoglig erfarenhet kan du ha möjlighet till mer avancerade arbetsuppgifter som exempelvis traktplanering. Vi söker dessutom en student för att vikariera som skogsmaskinförare och då krävs även tidigare erfarenhet av det arbetet. De platser som vi har är geografisk spridda i vår verksamhet; region nord, mitt och syd samt vid staberna.

Du finner en förteckning över samtliga platser i dokumentet "Sammanställning sommarpraktikplatser Holmen Skog 2018" här: https://www.holmen.com/sv/manniskor/sommarjobb/
To succeed in this role Vi söker dig som vill lära känna Holmen Skog och bidra med ditt engagemang och kompetens. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, ansvarsfull och driven. Du har en pågående utbildning inom skog på högskolenivå. Our offer I din ansökan vill att du bifogar ditt CV och personliga brev där du förutom en beskrivning av dig som person även förtydligar:

- Vilka veckor du vill jobba

- Var i landet du vill arbeta

- Vilka arbetsuppgifter du är intresserad av

- Ifall du har arbetat för oss tidigare

Du behöver inte skicka med betyg eller intyg. I ansökningsformuläret kryssar du i om du har körtkort och tillgång till bil.
Send your application before: 2018-01-31
Contacts
Sara Mähler, HR-specialist
073-810 94 64 sara.mahler@holmenskog.com

Apply today!


Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 302 under 2016 och antalet anställda var 364. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018