Sommarjobbare 2018, Gideå plantskola

Holmen Skog, Gideå
Vid plantskolan i Gideå, strax utanför Örnsköldsvik i Västernorrland, produceras skogsplantor som levereras till skogsägare i norra Sverige. Den årliga produktionen är strax över tjugo miljoner tall- och granplantor. Och odlingen sker i stora växthus och ute på friland. Your future challenge Under sommaren 2018 behöver vi sommarjobbare på plantskolan i Gideå. Arbetsuppgifterna består av plantkomplettering, ogräsrensning och liknande arbetsuppgifter. To succeed in this role Vi söker dig som är 16 år eller äldre och är ansvarstagande och positiv. Our offer De perioder vi har att erbjuda är:

Period 1 v.24-26

Period 2 v.27-29

Period 3 v.30-32

Kom ihåg att skriva vilken period du önskar arbeta i din ansökan!
Send your application before: 2018-04-16
Contacts
Ingela Toljamo, Odlingsledare
073-092 69 81 ingela.toljamo@holmenskog.com
Erik Ek, Plantskolechef Gideå
070-299 86 90 erik.ek@holmenskog.com

Apply today! Besked om eventuell anställning lämnas senast 2018-05-15. Har Du inte fått besked om anställning före 2018-05-21 har vi tyvärr inget sommarjobb att erbjuda dig.

Du skickar din ansökan via det elektroniska formuläret. Där kan du även bifoga ett personligt brev.Holmen Skog ansvarar för virkesförsörjningen till Holmen-koncernens svenska anläggningar, bedriver handel med virke och förvaltar Holmens egen skog på en miljon hektar produktiv skogsmark. Den årliga anskaffningen av virke är cirka 11 miljoner kubikmeter, varav anläggningarna i Sverige förbrukar cirka 4,1 miljoner kubikmeter. Holmens självförsörjningsgrad av virke är i Sverige omkring 60 %. Holmen Skog omsatte 5 535 Mkr under 2017 och antalet anställda var 363. Holmen Skog med huvudkontor i Örnsköldsvik är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018