Semestervikarierande Customer Care medarbetare med kunden i fokus

Holmen Paper, Norrköping
Vill du bli Holmens ambassadör och ansiktet utåt mot våra kunder? Vill du ha ett utvecklande arbete i en internationell miljö där du får bidra till en hållbar framtid? Vill du jobba i Norrköping med hela världen som ditt arbetsfält?

Till Holmen Papers Customer Care söker vi nu en semestervikarie som förväntas aktivt bidra till våra affärer.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Genom vårt ägande av skog, vatten- och vindkraft har vi själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och fantastiskt användbara inom flera områden.På Holmen arbetar vi ständigt med att förnya och utveckla våra produkter, processer och teknologier för att ligga i framkant och erbjuda hållbara pappers- och kartongprodukter och sågade trävaror. Customer Care, Nordic & International, ansvarar för Holmen Papers operativa innesäljarbete i Norden, Baltikum och länderna utanför Europa.
Your future challenge Vi är stolta över våra höga resultat i kundundersökningar och våra kunder ser oss som en uppskattad partner. Vi jobbar för långsiktiga relationer i en föränderlig marknad. Customer lifetime management, leveransprecision och kundnöjdhet är naturliga inslag i det dagliga arbetet inom Customer Care och syftet är nöjda kunder och optimerade affärer för båda parter.

Customer Care sköter det dagliga samarbetet med kunderna inom Norden, Baltikum samt länderna utanför Europa. Du ansvarar för hela leveranskedjan från planering, prognostisering, orderläggning, leverans och fakturering. Din viktigaste uppgift blir att kunden får sin leverans enligt önskemål.

Vi tror att du som ung akademiker kan komma med nya infallsvinklar och synsätt på vår verksamhet och vi ser gärna att du tar en aktiv del i förbättringen av våra arbetsprocesser.

Customer Care i Norrköping jobbar med agenter och kunder utanför Europa vilket innebär många och dagliga internationella kontakter över hela världen.
To succeed in this role Som person är du engagerad och affärsmässig, tar egna initiativ och bidrar med ett nytt synsätt till vår kontinuerliga verksamhetsförbättring. För att lyckas i rollen behöver du vara en utåtriktad, driven och noggrann person, som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat samt vågar ta egna beslut.

Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt och vi förutsätter att du alltid bemöter dina kunder och kontakter på ett positivt och professionellt sätt. Du trivs med högt tempo och vill agera som Holmens ambassadör och därigenom bidra till både vårt varumärke och framtida försäljning.

Du värdesätter att arbeta tillsammans med andra människor för att nå framgång och du är en ?team-player?. Du tar dig entusiastiskt an alla utmaningar och löser problem för både kundens och företagets bästa med en flexibel och serviceorienterad inställning.

Arbetet innebär många internationella kontakter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande men inget krav.

Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och tar lätt till dig nya IT-system. Meriterande om du har erfarenhet av affärsystem.

Vi söker dig som studerar en högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik och ser gärna att du läser ditt första eller andra år.
Our offer Vi erbjuder dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Arbetet är självständigt och i gruppen Customer Care kommer du att vara en viktig länk mellan våra Nordiska och utom-Europeiska kunder, agenter och handelshus, transportörer samt den centrala marknadsorganisationen.

Din arbetsplats blir våra moderna lokaler på Holmen Papers huvudkontor i centrala Norrköping.

Anställningen är på heltid med start i början av juni och ca 9-12 veckor framåt. Vi ser gärna att du även har möjlighet att jobba extra vid behov under kommande höst- och vårterminer samt kan återkomma under flera somrar.
Send your application before: 2018-04-30
Contacts
Milla Skoog, HR-specialist
0722 - 409 001 milla.skoog@holmenpaper.com
Therese Klytseroff, Customer Care Manager
073-082 34 08 therese.klytseroff@holmenpaper.com
Gösta Nilsson, Unionen
gosta.nilsson@holmenpaper.com
Björn Jonsson Dannetun, Sveriges Ingenjörer
bjorn.jonsson@holmenpaper.com

Apply today! Känner du igen dig i beskrivningen? Då har du en möjlighet att arbeta tillsammans med oss på Holmen Paper! Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018