Semestervikarie

Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Söker du ett spännande, intressant och utvecklande sommarjobb hos en världsledande aktör?

Välkommen med din ansökan till Holmen Paper, ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk. Inför sommaren söker vi semestervikarier till en rad olika, varierande och utvecklande positioner. Varje år tar Bravikens Pappersbruk emot ca 80 kvinnor och män som semestervikarier för operatörer till pappersmaskin, underhållspersonal, logistiker och laboranter.

Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmenkoncernen. Här möter teknik och tradition en stark miljömedvetenhet. Braviken har två pappersmaskiner och en massalinje med termomekanisk massa (TMP).

Bruket försörjer även det intilliggande sågverket med ånga samt har en omfattande vattenrening och deponiavdelning. Vidare har bruket en stor underhållsavdelning som arbetar med förebyggande- och avhjälpande underhåll över hela bruket inom mekanik, elkraft, styr-och reglerområdet.
Your future challenge Som semestervikarie ersätter du ordinarie semesterledig personal på skift eller dagtid på tjänster över hela bruket. De flesta semestervikariaten är som operatörer till våra pappersmaskiner men vi har även tjänster inom underhåll, logistik och lab. Vi söker även truck- och hjullastareförare.

Problemlösning tillhör vardagen så det tillsammans med god laganda är några av dina främsta styrkor. Arbetsuppgifterna kan emellanåt vara fysiskt krävande och är olika beroende på vilken avdelning man arbetar vid.
To succeed in this role Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som person har du lätt för att ta kontakt med och samarbeta med andra människor, är ordningsam och noggrann. Du har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning, gärna med teknisk/naturvetenskaplig bakgrund. Om du dessutom har en eftergymnasial utbildning ser vi det som meriterande.

För att arbeta som semestervikarie ska du ha fyllt 18 år. Körkort är ett krav på de flesta vikariaten. Till flera av tjänsterna är det meriterande om du har truck- och/eller travers-vana. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka vår mångfald inom företaget!
Our offer Majoriteten av tjänsterna startar i början på juni 2018 och pågår fram till slutet av augusti 2018. Holmen Paper värdesätter en säker arbetsmiljö och Braviken är en alkohol- och drogfri arbetsplats. Obligatoriskt drogtest kommer att ske för sommarjobbare och spontana alkohol-och drogtest genomförs kontinuerligt under året.

För att få en bra start till ditt nya sommarjobb kommer du dels att få en introduktion och eventuell utbildning innan sommarjobbet börjar, därefter får du introduktion med en fadder på plats i verksamheten.
Send your application before: 2018-02-28
Contacts
Pia Andersson, HR-generalist
011-236516 pia.andersson@holmenpaper.com
Lovisa Danielsson, HR-generalist
011-236707 lovisa.danielsson@holmenpaper.com
Kenneth Johansson, Ordf. Pappers
011-236443 kenneth.johansson@holmenpaper.com

Apply today! Ansökan skickar du elektroniskt via länk i denna annons tillsammans med CV och personligt brev, där du beskriver varför just du vill jobba hos oss och vad du kan bidra med. Uppge gärna vilka typer av tjänster du har ett extra intresse för samt vilka perioder du kan jobba. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Mod, Engagemang och Ansvar är Holmens ledord. Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb!
Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018