Semesterersättare

Holmen Paper, Hallstavik
Söker du ett spännande, intressant och utvecklande sommarjobb hos ett världsledande företag?

Välkommen med din ansökan till Holmen Paper, ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk! Inför sommaren 2018 söker vi semestervikarier till Hallsta Pappersbruk som finns beläget i Hallstavik i Roslagen.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Hallsta Pappersbruk har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett framgångsrikt och effektivt bruk. Vill du vara en av oss?
Your future challenge Som semestervikarie ersätter du ordinarie semesterledig personal på skift eller dagtid på tjänster över hela bruket. De flesta semestervikariaten är som skiftgående processoperatörer i vår produktion eller som truckförare vid vår utlastning. Vi söker även personer till vår underhållsavdelning inom områdena mekanik och el/automation samt laboranter. To succeed in this role Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra människor. Du har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning, gärna med teknisk/naturvetenskaplig bakgrund. Om du dessutom har en eftergymnasial utbildning ser vi det som meriterande. För att arbeta som semestervikarie ska du ha fyllt 18 år och det är en stor fördel om du har B-körkort och truckvana. För arbete som laborant ser vi gärna att du har en pågående eller avslutad högskoleutbildning. Som person är du ansvarsfull, visar noggrannhet och har en positiv inställning till ditt sommarjobb.

Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka vår mångfald inom företaget!
Our offer Semestervikariaten är av varierande längd under perioden juni - augusti. För att få en bra start till ditt nya sommarjobb kommer du att få en introduktion och upplärning på plats hos oss. Send your application before: 2018-03-31
Contacts
Anna Larsson, HR-Generalist
072 - 271 58 53 anna.larsson@holmenpaper.com
Aleksandar Srndovic, Pappers
0175 - 26 950 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com

Apply today! Skicka in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev, där du beskriver varför just du vill jobba hos oss och vad du kan bidra med. Uppge gärna vilka typer av tjänster du har ett extra intresse för samt vilka perioder du kan jobba. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018