Semesterersättare Iggesunds Sågverk

Holmen Timber, Iggesunds Sågverk
Iggesunds Sågverk är ett innovativt och effektivt sågverk. Här produceras snickerivirke av kvalitetsråvaran hälsingefuran. Sågverket är en del av Holmen Timber AB inom Holmenkoncernen. Hos Holmen Timber möts du av ett spännande och dynamiskt företag med en avancerad tekniknivå. Vi satsar på utveckling och ligger långt fram när det gäller att använda den senaste tekniken som stöd för verksamheten. Vi drivs av vår passion för trävaror och vår ambition att ständigt utveckla oss och anpassa våra produkter efter kundernas behov. Your future challenge Som semesterersättare sommaren 2018 kommer du att arbeta som ersättare för någon av vår ordinarie personal i vår produktionslinje eller på våra underhållssektioner. Din uppgift blir att i samarbete med andra medarbetare övervaka och optimera sågverksprocessen. I vissa arbeten är truckvana meriterande så ange gärna i din ansökan om du har behörighet och licens på truck. Det är viktigt att du har förmåga att se och förstå hela processen och att du aktivt tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa produktionsresultat. Detta innebär att du kommer att jobba med både produktions- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. To succeed in this role Det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra människor, du är inte rädd för att ta initiativ och du är en aktiv, engagerad, uthållig och noggrann person. Vi har behov av vikarier även andra delar av året, så ange gärna om du är intresserad av en eventuell fortsättning som vikarie vid behov. Our offer Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som semesterersättare.

Arbetstidformen är dagtid eller skiftgång.

Lön och övriga anställningsvillkor enligt avtal.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.
Send your application before: 2018-02-25
Contacts
Tina Thenor, HR-specialist
072-58 68 308 tina.thenor@holmentimber.com
Anders Segeholm, GS
070 - 660 81 06 anders.segeholm@holmentimber.com

Apply today! Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Bifoga CV och personligt brev som bilagda filer.

Uppge gärna vilka behörigheter/licenser du har, tex truck, heta arbeten.

Urval kan komma att ske löpande.Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 562 miljoner kronor 2017 och medeltal årsanställda var då 251.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018