Semesterersättare Bravikens Sågverk

Holmen Timber, Norrköping
Vi söker semesterersättare för sommaren 2018 men också vikarier året runt och det finns även möjlighet till tillsvidareanställning.

Bravikens sågverk i Norrköping med ca 100 medarbetare är ett modernt sågverk för effektiv tillverkning av konstruktionsvirke.
Your future challenge Som semesterersättare sommaren 2018 kommer du som ersättare att arbeta som operatör/truckförarer för våra ordinarie medarbetarel i produktionslinje eller som mekaniker på vår underhållssektion. Din uppgift blir att i samarbete med andra medarbetare övervaka och optimera sågverksprocessen. Vissa arbeten består av truckkörning så truckvana är meriterande, ange i din ansökan om du har behörighet och licens på truck. Det är viktigt att du har förmåga att se och förstå hela processen och att du aktivt tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa produktionsresultat. Detta innebär att du kommer att jobba med både produktions- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Processen kräver till viss del datavana och har du ett intresse för teknik kommer du med säkerhet tycka arbetsuppgifterna är intressanta. To succeed in this role Det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra människor, du är inte rädd för att ta initiativ och du är en aktiv, engagerad, uthållig och noggrann person. Vi har behov av vikarier även andra delar av året samt även vissa tillsvidaretjänster att tillsätta. Ange gärna om du är intresserad av en tillsvidaretjänst eller eventuell fortsättning som vikarie vid behov. Our offer Tjänsten som semesterersättare är en tidsbegränsad anställning.

Arbetstidformen är dagtid eller skiftgång.

Lön och övriga anställningsvillkor enligt avtal.

Vi drogtestar alla vi avser att anställa.
Send your application before: 2018-02-28
Contacts
Annelie Johansson, HR-specialist
076-1447956 annelie.johansson@holmentimber.com
Niclas Nordström, GS ordförande
070-3391925 niclas.nordstrom@holmentimber.com

Apply today! Vi kommer löpande tillsätta tjänsterna så sök snarast dock senast den 28/2. Ansökan sker elektroniskt.

Bifoga CV och personligt brev som bilagda filer.

Uppge gärna vilka behörigheter/licenser du har, tex truck, heta arbeten

B-körkort är ett krav. Tillgång till egen bil är nödvändig då det saknas kommunala kommunikationsmedel till sågverket.Holmen Timber AB ingår i Holmen-koncernen och tillverkar sågade trävaror vid tre sågverk i Sverige. Omsättningen uppgick till 1 562 miljoner kronor 2017 och medeltal årsanställda var då 251.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018