Inköpare med fokus på projekt och ledarskap

Holmen Paper, Norrköping Bravikens Pappersbruk
Holmen Paper är en del av skogsindustrikoncernen Holmen, och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper med två pappersbruk i Europa. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar tryckpapper. Bruket har cirka 400 anställda.

Sektion Inköp består i dag av fem personer och ingår i Avdelning Ekonomi/Inköp. Inköpsfunktionen säkerställer kostnadseffektiva inköp av material, maskiner och tjänster samt svarar för kommersiell projektledning i investeringsprojekt. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en prestigelös omgivning. Placeringsort är Braviken.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda investeringsupphandlingar samt avtalsförhandlingar rörande material och tjänster. Detta innebär utarbetande av inköpsstrategier, samt upphandling och tecknande av alla kommersiella avtal. Du säkerställer även att det som avtalas realiseras i praktiken genom återkoppling till leverantörer och användare. I tjänsten ingår även att delta i koncerngemensamma projekt där arbetet bedrivs i tvärfunktionella team.Inköpsverksamhetens mål är att bidra till Bravikens lönsamhet på såväl kort som lång sikt, bland annat genom totalkostnadsfokus, leverantörsutveckling och konkurrensutsättning. Kontinuerliga förbättringsaktiviteter kommer också att prägla din vardag hos oss.
Du som söker har högskoleutbildning passande för tjänsten, ex. teknik/ekonomi eller inköp/logistik eller certifierad inköpsutbildning.

Vi förutsätter att du har gedigna erfarenheter av projektinköp och/eller kvalificerat inköpsarbete.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av och intresse för ledarskap. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt förmåga att enkelt hantera IT-verktyg och bearbeta stora informationsflöden. Dessutom gillar du affärer och är genuint verksamhetsintresserad.

Då arbetet som inköpare bygger på mycket kontakter, både internt och externt, ser vi att du är utåtriktad med god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Vi förväntar oss att du är strukturerad, drivande, en god förhandlare och ledare samt har ett stort intresse för affärer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med lön enligt PTK:s avtalsområde. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Send your application before: 2016-11-04
Contacts
Britt-Inger Eliasson, HR-chef
0705 133178 britt-inger.eliasson@holmenpaper.com
Maria Holmén, Sektionschef Inköp
011-236337 maria.holmen@holmenpaper.com
Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer
011-236418 fredrik.k.johansson@holmenpaper.com
 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2015 uppgick till drygt 1.3 miljoner ton. Omsättningen var då 6 148 miljoner kronor och antalet anställda under 2015 cirka 1 150. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Privacy notice

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2016